DacMagic 200M

Cambridge Audio DacMagic 200M

Impressie

€ 499,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
DacMagic 200M

Dit product zal medio juni 2022 beschikbaar zijn


Digitale audio is briljant, maar het moet eerst analoge audio zijn voordat je het kunt horen. En hoe het uiteindelijk klinkt, hangt helemaal af van hoe u de digitale audiobestanden converteert die zijn opgeslagen op uw computer, op cd of van uw favoriete streamingdienst. De DacMagic 200M voert de digitaal-naar-analoog-omzetting elke keer weer perfect uit, zodat audiosystemen beter klinken dan ooit tevoren.

Cambridge AudioAudio van studiokwaliteit.
De DacMagic 200M is het eerste product van Cambridge Audio dat MQA ondersteunt.
MQA is een bekroonde Britse technologie die geluid van studiokwaliteit levert in een bestand dat klein genoeg is om te streamen. TIDAL, bijvoorbeeld, maakt gebruik van MQA-technologie om geluid van topkwaliteit te leveren via hun Hi-Fi-lidmaatschap. De DacMagic 200M van Cambridge Audio kan MQA-bestanden volledig decoderen en afspelen, zodat ze precies zo klinken als de originele studio-opname.
Op het product moet u letten op de blauwe MQA-indicator. Dit geeft aan dat u een MQA Studio-bestand afspeelt, dat in de studio is goedgekeurd door de artiest of producer, of is geverifieerd door de eigenaar van het auteursrecht. De groene indicator is een bevestiging dat u een MQA-muziekbestand afspeelt en decodeert.

Cambridge AudioKrachtige verwerking.
Het hart van de DacMagic 200M wordt gevormd door een paar extreem hoogwaardige ESS Sabre digitaal-naar-analoog converters. Ze verwerken digitale audiobestanden tot 32bit/768kHz of DSD512, dus ze kunnen alle soorten digitale muziek aan die is opgeslagen op cd's, smartphones, computers - of waar dan ook.
Zodra een digitaal bestand aan boord van de DacMagic 200M is, zetten de dubbele DAC's het om in analoge informatie met alle dynamiek en details intact. En omdat het analoge signaal dat naar uw audio-installatie wordt gestuurd zo verbluffend vervormingsvrij, zo nauwkeurig en zo levensecht is, zal uw systeem overtuigender en completer klinken dan het ooit heeft gedaan.

Cambridge AudioGoed aangesloten.
Digitale audiobestanden kunnen op allerlei manieren op de DacMagic 200M worden aangesloten. Digitale optische, digitale coaxiale en USB-ingangen betekenen dat CD-spelers, spelconsoles, laptops of andere digitale apparatuur gemakkelijk kunnen worden aangesloten - en Bluetooth aptX-ontvangst betekent dat het net zo eenvoudig is om draadloos bestanden van je smartphone of tablet te beluisteren.
De DacMagic 200M heeft zowel gebalanceerde als ongebalanceerde analoge uitgangen, zodat hij gemakkelijk kan worden aangesloten op alle soorten audiosystemen, en schakelbare filters om je verschillende sonische opties te geven. En naast de mogelijkheid om een verbluffend geluid te leveren aan uw luidsprekers, heeft hij ook een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met 6,3 mm uitgang aan boord. U kunt dus privé genieten van de opwindende geluidskwaliteit van de DacMagic 200M - op welk volume u maar wilt.

Cambridge AudioEenvoudige integratie.
Ondanks het ongelooflijke aantal functies, de uitgebreide functionaliteit en de buitengewone technologie aan boord van de DacMagic 200M, is Cambridge Audio erin geslaagd om dit alles in te passen in een prachtig gebouwde, feilloos afgewerkte doos van staal en aluminium met afmetingen van slechts 52 x 215 x 191 mm.
Dit betekent dat hij netjes en discreet past in elke bestaande audio-installatie zonder veel ruimte in beslag te nemen of te veel aandacht op zich te vestigen. Het enige dat nodig is, is een gebalanceerde of ongebalanceerde aansluiting op uw systeem (en natuurlijk netvoeding), zodat de DacMagic 200M u een verbetering van uw geluidskwaliteit kan bieden die veel groter is dan de doos waar hij uit komt.

 

Beknopte specificaties

Type Product DA Converter
DIGITAAL NAAR ANALOGE OMVORMERS Dubbele ESS ES9028Q2M DAC's
FREQUENTIERESPONS 10Hz tot 50kHz (± 1dB)
DIGITALE INVOERWOORDBREEDTES ONDERSTEUND 16-bits (Bluetooth), 16-24-bits (optisch, coaxiaal), 16-32-bits (USB)
ONDERSTEUNDE FREQUENTIES VAN DIGITALE INPUT-SAMPLING 44,1 kHz tot 96 kHz PCM, DoP64 (optisch), 44,1 kHz tot 192 kHz PCM, DoP64 (coaxiaal), 44,1 kHz tot 768 kHz PCM, Native DSD 64x tot 512x, DoP 64x tot 256x (USB)
MQA-COMPATIBILITEIT Volledige decodering (Core + Renderer)
BLUETOOTH v4.2, A2DP-profiel, SBC- en AptX-codecs
MAX STROOMVERBRUIK 12W
AFMETINGEN (HXBXD) 52 x 215 x 191 mm
GEWICHT 1,2 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours