Cambridge Audio Edge NQ & W

Ervaar de ultieme audio-ervaring met de Cambridge Edge NQ voorversterkeren Edge W eindversterker, nu samen verkrijgbaar in een exclusieve bundel voor ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 9.998,00 € 5.999,00

Omschrijving
Cambridge Audio Edge NQ & W

Ervaar de ultieme audio-ervaring met de Cambridge Edge NQ voorversterker en Edge W eindversterker, nu samen verkrijgbaar in een exclusieve bundel voor slechts €5999,-! Normaal geprijsd op €9998,-.
Deze bundel biedt ongekend veel voordeel en waarde voor de ware audioliefhebber.De Cambridge Edge NQ voorversterker is ontworpen om een kristalhelder, gedetailleerd geluid te leveren dat je muziek tot leven brengt. Met een revolutionair voorversterker-circuitbord dat interferentie vermindert en een ongelooflijk schoon signaalpad biedt, speelt de Edge NQ je favoriete muziek met verbazingwekkende diepte af.

De Edge NQ beschikt over de bekroonde StreamMagic streamingmodule. Ontworpen in het VK, bevat de Edge NQ een nieuwe, snellere chipset en ondersteuning voor zowel High-res als DSD-bestanden. De toevoeging van Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, AirPlay, Chromecast, Roon-Ready, Bluetooth aptX HD en internetradio betekent dat je van je muziek kunt genieten, ongeacht de bron.

De Cambridge Edge W eindversterker complementeert dit perfect door een krachtige, dynamische en nauwkeurige geluidsweergave te bieden. Wanneer je het volume omhoog draait, kun je niets anders verwachten dan een dynamisch en krachtig geluid dat alle muzikaliteit van je nummers vastlegt. Met slechts 14 zorgvuldig geselecteerde componenten heeft de Edge W een van de schoonste signaalpaden.

Deze exclusieve bundel is een kans die je niet mag missen! Geniet van de beste geluidskwaliteit die Cambridge te bieden heeft en bespaar €3999,-.

Beperkte voorraad beschikbaar. Bestel nu en beleef muziek zoals nooit tevoren!

Beknopte specificaties

Type product Voorversterker/Streamer met Eindversterker
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours