Px7 S2

Hoor hoe je muziek echt klinkt. Bowers & Wilkins wordt door muziekprofessionals over de hele wereld vertrouwd om het meest gedetailleerde, natuurli...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 429,00 € 349,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Px7 S2

Hoor hoe je muziek echt klinkt.

Bowers & Wilkins wordt door muziekprofessionals over de hele wereld vertrouwd om het meest gedetailleerde, natuurlijke en meeslepende geluid dat verkrijgbaar is te creëren. Bowers en Wilkins Px7 S2 hoofdtelefoon brengt je dichter bij de originele opname, zodat je de muziek precies zó hoort als de artiest het heeft bedoeld.


B&W Px7 S2
Klinkt als geen ander

De Px7 S2 maakt gebruik van speciaal ontworpen driver-units van 40 mm, zorgvuldig onder een hoek geplaatst in elk oorstuk voor een echt gerichte, meeslepende luisterervaring. Het resultaat is een fenomenaal hoofdtelefoongeluid.


B&W Px7 S2
Negeer het lawaai, niet je muziek

De Px7 S2 gebruikt in totaal zes microfoons voor een uitstekende ruisonderdrukking die ongewenste interferenties onderdrukt zonder de dynamiek en energie van je favoriete muziek aan te tasten. Als extra bonus bieden ze ook kristalheldere gesprekskwaliteit.


B&W Px7 S2
Premium ontwerp, perfecte pasvorm

Px7 S2 is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel, langdurig luisteren, met luxueuze oorkussens van traagschuim die je oren perfect omsluiten en een elegante stoffen afwerking.

Beknopte specificaties

Type product Hoofdtelefoon
Dimensies (W x D X H) 189mm (W) x 63 mm (D) x 233 mm (H)
Gewicht 307g (zonder de hoes)
Batterij type Oplaadbare batterij
Oplaadkabel USB-C
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours