M1

B&W M1 zwart

Impressie

€ 225,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
M1

De B&W M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand. Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand- of plafond. In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Bij zowel films als muziek; de M-1 Creëert een onvergetelijke ervaring die je lang bij zal blijven. Deze luidspreker is leverbaar in de fraaie afwerkingen mat wit of mat zwart

De M-1 luidspreker kan perfect worden gebruikt als stereo luidspreker, centerkanaal of als onderdeel van het Mini Theater systeem. 

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Frequentie bereik 64 Hz - 23 kHz
Impedantie 8 ohm
Gevoeligheid 85 dB
Afmetingen (B x H x D) 114 x 248 x 162 mm incl. voet
Gewicht 2.3 kg
Overige wordt geleverd met tafelvoet (tevens bruikbaar als muurbeugel)
Garantie 5 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours