HTM6 S3

De HTM6 S3 is krachtig genoeg om samen te werken met de 603 S3en compact genoeg om bij elk meubelstuk te passen, waardoor hij meer realisme en nauwkeu...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 750,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
HTM6 S3

De HTM6 S3 is krachtig genoeg om samen te werken met de 603 S3 en compact genoeg om bij elk meubelstuk te passen, waardoor hij meer realisme en nauwkeurigheid toevoegt aan je thuisbioscoopervaring. Hij combineert de gloednieuwe Titanium Dome™ tweeter met de krachtige nauwkeurigheid en transparantie van dubbele Continuum™ woofer/middentoner conussen. Vier helderheid met de HTM6 S3 centerluidspreker.


Gelaagde en prachtige details

De HTM6 S3 introduceert de gloednieuwe Titanium Dome-tweeter, die uitzonderlijke resolutie en inzicht combineert met een soepele, verfijnde weergave van hoge frequenties. Het resultaat? Een nauwkeurig en meeslepend inzicht in uw favoriete muziek. De HTM6 S3 introduceert ook de nieuwe en nog meer akoestisch transparante grille-mesh voor de tweeter, dat eerst ontwikkeld is voor de gewaardeerde Bowers & Wilkins Signature-modellen. Samen met de nieuwe Titanium Dome-tweeter is de resolutie en realisme uitzonderlijk.

Precisie en transparantie

Dankzij de composietconstructie vermijdt de Continuum-conus de abrupte overgangen in gedrag die de prestaties van een conventionele aandrijfeenheid kunnen beïnvloeden. Met de HTM6 S3 ervaart u een meer open, neutrale prestatie die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie weergeeft. Afgeleid van de luidsprekeraansluitingen die recentelijk zijn geïntroduceerd in de 700 Serie, hebben de luidsprekeraansluitingen op de nieuwe HTM6 S3 een verbeterde lay-out en een schonere signaalweg tussen uw versterker en uw luidsprekers.

Bowers & Wilkins HTM6 S3

Beknopte specificaties

Type product Centerluidspreker
Belangrijke kenmerken Stemmen en instrumenten worden zuiver en precies weergegeven, dankzij de soepele, nauwkeurige Continuum™ Cone.
De 600 Serie bevat de volledig nieuwe Titanium Dome-tweetertechnologie.
Uitgevoerd met het nieuwe, akoestisch verbeterde tweeter-rooster dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de veelgeprezen Signature-modellen.
De luidsprekeraansluitingen van de nieuwe 600 Serie zijn afgeleid van de, onlangs voor de 700 Serie nieuw ontworpen, aansluitingen.
Dimensies (B x H x D) 480 x 160 x 255 mm
Gewicht 7.7 kg
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours