AM 1

De B&W AM-1 is ontworpen voor een geweldig geluid waar dat nodig is. Hij is weerbestendigs en is tevens de meest duurzame luidspreker die Bowers & Wil...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 419,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
AM 1

De B&W AM-1 is ontworpen voor een geweldig geluid waar dat nodig is. Hij is weerbestendigs en is tevens de meest duurzame luidspreker die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt. 

De AM-1 Architectural Monitor biedt een unieke combinatie van hoge kwaliteit geluid en hoogste flexibiliteit. Een twee-weg ontwerp, AM-1 beschikt over een omgekeerde configuratie aandrijfeenheid, met een 25mm aluminium dome tweeter gemonteerd onder in plaats van boven een 5 inch glasvezel bass / midrange driver. Dit zorgt voor een optimale spreiding van het geluid wanneer de spreker hoog op de muur is gemonteerd. AM-1's laagfrequente output wordt versterkt door het gebruik van een passive radiator aan de achterkant van de behuizing. De radiator wordt gebruikt in plaats van een conventionele bass reflex poort. Dit zorgt voor een uitzonderlijke basweergave. 

De AM-1 is zorgvuldig ontworpen om eenvoudig te installeren en is zeer flexibel. Hij heeft een roestvrije aluminium grille met een stijve kast die bestaat uit glas gevulde kunststoffen die zorgen voor een onovertroffen weerstand tegen extreme stof, vocht en UV-blootstelling. 

Beknopte specificaties

Type product Weersbestendige luidspreker
Frequentie bereik 51 Hz - 22 kHz
Impedantie 8 ohm
Aanbevolen vermogen 20 - 100 Watt
Afmetingen (B x H x D) 180 x 310 x 210 mm (incl. muurbeugel)
Gewicht 4 kg
Garantie 5 jaar
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours