607 S3

Dit product wordt exclusief standaard geleverd. Met een compacte vorm die zijn kracht en schaal overschaduwt, bundelt de 607 S3 boekenplankluidspre...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 399,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
607 S3

Dit product wordt exclusief standaard geleverd.

Met een compacte vorm die zijn kracht en schaal overschaduwt, bundelt de 607 S3 boekenplankluidspreker onze nieuwe Titanium Dome™-tweeter met de nauwkeurigheid en transparantie van onze geprezen Continuum™-bas/middenbereik conus. Ideaal voor kleinere ruimtes onthult de 607 S3 ongelofelijk inzicht en dynamiek in je muziek. Met dezelfde baanbrekende technologieën als zijn verwanten, is de 607 S3 perfect om van je muziek te genieten of surround sound te bieden als onderdeel van een thuisbioscoopsysteem.


Gelaagde, mooie details

De nieuwe 607 S3 introduceert onze gloednieuwe Titanium Dome-tweeter, die uitzonderlijke resolutie en inzicht combineert met een soepele, verfijnde reproductie van hoge frequenties. Het resultaat? Een nauwkeurig en meeslepend inzicht in je favoriete muziek. De 607 S3 introduceert ons nieuwe en nog meer akoestisch transparante grille-mesh voor de tweeter, voor het eerst ontwikkeld voor onze gevierde Signature-modellen. Naast de nieuwe Titanium Dome-tweeter is de resolutie en realisme uitzonderlijk.

Precisie en transparantie

Dankzij de composiete constructie vermijdt de Continuum-conus de abrupte overgangen in gedrag die de prestaties van een conventionele aandrijfeenheid kunnen schaden. Met de 607 S3 ervaar je een meer open, neutrale prestatie die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie levert. Afgeleid van de luidsprekeraansluitingen die onlangs zijn geïntroduceerd in onze 700-serie, beschikken de luidsprekeraansluitingen op de nieuwe 607 S3 over een verbeterde lay-out en een schonere signaalweg tussen je versterker en je luidsprekers.

Bowers & Wilkins 607 S3

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande luidspreker
Belangrijke kenmerken Stemmen en instrumenten worden zuiver en precies weergegeven, dankzij de soepele, nauwkeurige Continuum™ Cone.
De 600 Serie bevat de volledig nieuwe Titanium Dome-tweetertechnologie.
Uitgevoerd met het nieuwe, akoestisch verbeterde tweeter-rooster dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de veelgeprezen Signature-modellen.
De luidsprekeraansluitingen van de nieuwe 600 Serie zijn afgeleid van de, onlangs voor de 700 Serie nieuw ontworpen, aansluitingen.
Dimensies (B x H x D) 165 x 300 x 235 mm (exclusief standaard)
Gewicht 4.65 kg (exclusief standaard)
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours