603 S3

De 603 S3 is de grootste luidspreker in de 600 Serie en is ideaal voor grotere kamers en thuisbioscopen. Het combineert de nieuwe Titanium Dome™-tweet...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.150,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
603 S3

De 603 S3 is de grootste luidspreker in de 600 Serie en is ideaal voor grotere kamers en thuisbioscopen. Het combineert de nieuwe Titanium Dome™-tweeter met de nauwkeurigheid en transparantie van de befaamde Continuum™-conus FST™-middenluidspreker. De kamer vullende schaal en autoriteit worden geleverd door twee basdrivers, terwijl verbeterde aansluitingen en verbeterde positionering van de aandrijfeenheden van de 603 S3 de meest geavanceerde betaalbare vloerstaande luidspreker maken die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt.


Gelaagde en prachtige details

De nieuwe 603 S3 introduceert de gloednieuwe Titanium Dome-tweeter, die uitzonderlijke resolutie en inzicht combineert met een soepele, verfijnde weergave van hoge frequenties. Het resultaat? Een nauwkeurig en meeslepend inzicht in uw favoriete muziek. De 603 S3 introduceert ook de nieuwe en nog meer akoestisch transparante grille-mesh voor de tweeter, dat eerst ontwikkeld is voor de gewaardeerde Bowers & Wilkins Signature-modellen. Samen met de nieuwe Titanium Dome-tweeter is de resolutie en realisme uitzonderlijk.

Precisie en transparantie

Dankzij de composietconstructie vermijdt de Continuum-conus de abrupte overgangen in gedrag die de prestaties van een conventionele aandrijfeenheid kunnen beïnvloeden. Met de 603 S3 ervaart u een meer open, neutrale prestatie die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie weergeeft. Afgeleid van de luidsprekeraansluitingen die recentelijk zijn geïntroduceerd in de 700 Serie, hebben de luidsprekeraansluitingen op de nieuwe 603 S3 een verbeterde lay-out en een schonere signaalweg tussen uw versterker en uw luidsprekers.

Bowers & Wilkins 603 S3

Beknopte specificaties

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker
Belangrijke kenmerken Stemmen en instrumenten worden zuiver en precies weergegeven, dankzij de soepele, nauwkeurige Continuum™ Cone.
De 600 Serie bevat de volledig nieuwe Titanium Dome-tweetertechnologie.
Uitgevoerd met het nieuwe, akoestisch verbeterde tweeter-rooster dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de veelgeprezen Signature-modellen.
De luidsprekeraansluitingen van de nieuwe 600 Serie zijn afgeleid van de, onlangs voor de 700 Serie nieuw ontworpen, aansluitingen.
Dimensies (B x H x D) 260 x 1022 x 402 mm
Gewicht 27.5 kg
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours