25 jaar Anniversary Edition 606 S2

De 606 S2 Anniversary Edition is de zevende generatie van onze iconische 600 Serie staanderluidspreker. Hij belichaamt de ideale balans tussen formaat...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 425,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
25 jaar Anniversary Edition 606 S2

De 606 S2 Anniversary Edition is de zevende generatie van onze iconische 600 Serie staanderluidspreker. Hij belichaamt de ideale balans tussen formaat en vermogen en laat uw muziek nog duidelijker tot je spreken met een geavanceerde Continuum™ conus en een verbeterd wisselfilter. Ook na 25 jaar bepaalt hij nog steeds de standaard voor betaalbare hoogwaardige luidsprekers.

 

For the love of music – iconische 600-serie viert 25 jaar succes met nieuwe Anniversary Edition-reeks.
De 600 Series biedt muziekliefhebbers al 25 jaar een betaalbare kennismaking met het luidsprekerassortiment voor audiofielen van Bowers & Wilkins. De nieuwe serie is na de legendarische 800 Series Diamond, de luidsprekerserie die Bowers & Wilkins het langst achtereen verkopen.

 

Een icoon.
De nieuwe 606 S2 Anniversary Edition is een verbeterde versie van de bekroonde 606 luidspreker. De Continuum conus en de ontkoppelde dubbele dome-tweeter zijn aangevuld met een verbeterd wisselfilterontwerp en twee prachtige nieuwe afwerkingen om de 606 nog aansprekender te maken voor nog meer muziekliefhebbers.

Echt verbluffend geluid.
De nieuwe 603 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek.

Bowers & Wilkins

 

Opgewaardeerde en geoptimaliseerde wisselfilters.
Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary Edition ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Bowers & Wilkins

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Kenmerken Ontkoppelde dubbele dome-tweeter van aluminium
Continuum™ conus bas-middentoner
Flowport™
Afmetingen Hoogte: 345 mm (13,5")
Breedte: 190 mm (7,5")
Diepte: 300 mm (11,8") alleen kast 324 mm (12,8") incl. rooster en aansluitingen
Netto gewicht 6,9 kg (15,2 lb)x
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours