Bowers & Wilkins DB1D en DB3D subwoofer

Bowers & Wilkins 800 DB1 DB3

 

De DB1D is de krachtigste actieve subwoofer van Bowers & Wilkins ooit. Zijn 2000W versterker stuurt de twee gebalanceerde Aerofoil conussen uiterst krachtig en nauwkeurig aan. Poulissen heeft een officiële Bowers & Wilkins Diamond room ingericht. In deze ruimte kunt u o.a. de DB1D beluisteren en testen. De DB1D is o.a. een perfecte match met de 800D en de 802D luidsprekers. Toch liever een compactere subwoofer? Ook de DB3D staat bij Poulissen speelklaar.

Het beste laag
De DB1D is de krachtigste subwoofer van B&W ooit, en de beste subwoofers in zijn klasse. Door zijn 2000W klasse D-versterker beschikt hij over verbluffende reserves aan vermogen en gezag, terwijl zijn ongelooflijk stijve constructie het perfecte platform biedt voor zijn twee, dubbele gebalanceerde 12-inch Aerofoil drivers.

Digitaal
De volledig nieuwe digitale voorversterker stuurt het ontzagwekkende vermogen van de DB1D altijd optimaal uit. Maatwerkfuncties als Dynamic EQ en Room EQ zorgen voor precisie in alle omstandigheden - zoals homecinema, een inbouwinstallatie of tweekanaals hifi.

Perfecte partner
De DB1D is de logische partner voor een systeem op basis van de bekroonde 800 Series Diamond. Hij beschikt over dezelfde Aerofoil lagetonendrivers. Deze ongelooflijk capabele subwoofer werkt echter ook uitzonderlijk goed samen met een systeem uit de CM Series en is een fantastische optie voor wie iets uit deze hoogwaardige serie in huis heeft.

Eigen app
De DB1D is in te stellen, te configureren en te gebruiken via een app voor IOS als Android. Deze geeft richtlijnen voor de juiste opstelling en kan worden gebruikt voor het instellen en regelen van zowel output- als audiovoorkeuzestanden. Methet Room EQ-Systeem kunt u de subwoofer automatisch op uw luistervertrek afstellen. Er is geen aparte microfoonset nodig.