PoulissenDe Naim New Classic Reeks: Een nieuw tijdperk in geluidskwaliteit

 

Een nieuw tijdperk in geluidskwaliteit: De NAIM New Classic Reeks

Verfijnde eenvoud, meer dan 50 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste technologie.
Creëer het muzieksysteem dat je altijd al had gewild met de nieuwe NAIM Audio Classic Reeks. 

NAIM verlegt de grenzen van wat mogelijk is. Hun doel, het nastreven van onvervalste geluidskwaliteit, is met de introductie van de New Classic Reeks weer een stap dichterbij. Voorzien van de laatste innovaties, scherp design en een fantastische bouwkwaliteit, staat de New Classic Reeks in dienst van muziek.

De New Classic Reeks bestaat uit de NSC 222 streaming-voorversterker, de geheel nieuw ontworpen NAP 250 eindversterker en de NPX 300 voedingsupgrade. Elk component is volledig nieuw ontworpen en voorzien van gebalanceerde aansluitingen. Kwaliteit is bij NAIM vanzelfsprekend. De New Classic Reeks is door eigen NAIM specialisten in Engeland ontworpen en met de hand gefabriceerd. Daarnaast heeft NAIM er rekening mee gehouden dat deze New Classic reeks is te combineren met je bestaande NAIM apparatuur.

Binnenkort, waarschijnlijk in de tweede helft van januari 2023, zullen alle drie de modellen bij Poulissen te beluisteren en te bewonderen zijn. 


Naim

 

“From designing in our best-ever performance at this level, to added features and flexibility to ecofriendly elements – New Classic products use less that 0,5W in standby – We’ve combined our 50 years of experience with the very latest technology to redefine home hi-fi.” - Steve Sells, Head of Engineering (Hardware) bij NAIM Audio

Uit welke drie modellen bestaat de New Classic Reeks?

NSC 222 – DE STREAMING VOORVERSTERKER 

Start je NEW CLASSIC muzikale reis met de NSC 222; een multi-getalenteerde streaming voorversterker met eenvoudige bediening zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Geniet van exceptionele streaming prestaties van Spotify, TIDAL, Qobuz, Apple Music, en een bijna oneindige keuze van Internet Radio Stations met ondersteuning voor bitrates tot 32bit/284Khz. 

Liefhebber van Vinyl? De NSC 222 heeft een geïntegreerde MM Phono voorversterker. Fan van hoofdtelefoons? De NSC 222 maakt gebruik van Naims allerlaatste hoofdtelefoon technologie zoals al eerder gebruikt in de prijswinnende Uniti Atom Headphone Edition voor een sublieme solo luister ervaring. Alle informatie over je favoriete artiest is duidelijk zichtbaar op het grote en haarscherpe 5,5” kleurenscherm. Bediening is gemakkelijk via de Focal & Naim App, de slimme Zigbee afstandsbediening op RF en via de verlichte volumeknop van de NSC 222 zelf. De prijs zal E 7.000 (onder voorbehoud) zijn.

Naim
 
NAP 250 – DE ICONISCHE EINDVERSTERKER: TERUG EN BETER DAN OOIT

Breng de prestaties van je luisprekers – en muziek – naar nieuwe hoogtes, connect de NSC 222 met zijn perfecte partner: de NAP 250 eindversterker. Een audioproduct met een legendarische status, onafgebroken in productie sinds 1975. Voorzien van technologie uit Naims top-of-the-line Statement Versterker, krijgt deze 6e generatie meer kracht, betere prestaties en een flexibelere inzetbaarheid in diverse audiosystemen.

De nieuwe NAP 250 is een 100W per kanaal dual-model design, met volledige kracht regeling. Het ontwerp is bestand tegen elk feestje in huis: De koelribben aan weerszijden en actieve koeling zorgen ervoor dat de versterker koel blijft onder alle omstandigheden. Andere nieuwigheden zijn de gebalanceerde XLR verbindingen en een nieuw ontwerp om ongewenste inductie tussen de luidsprekeruitgangen tegen te gaan. De prijs zal (onder voorbehoud) E 7.000 zijn. 

Naim

 

NPX 300 – HAAL NOG MEER UIT JE SYSTEEM EN UPGRADE JE PRESTATIES.

Breng je muzikale ervaring naar het hoogste niveau met de NPX 300 voeding: een overduidelijke upgrade voor de NSC 222 streaming voorversterker. Door de ingebouwde voeding van de NSC 222 uit te schakelen daalt het geluidsniveau en blijft er meer muziek over. Daarnaast profiteer je van de superieure, schone en nauwkeurig geregelde voeding. De prijs zal (onder voorbehoud) E 7.000 zijn.

Naim