Bijzondere McIntosh combinatie bij Poulissen

McIntosh set


McIntosh is een toonaangevend HiFi merk en Poulissen heeft reeds vele positieve ervaringen met deze prestigieuze apparatuur. Met veel trots bieden wij u dan ook de mogelijkheid om nu bij ons in Roermond te komen kijken, luisteren en wegdromen bij de prestaties van een wel heel bijzondere combinatie.

Deze combinatie bestaat uit:

McIntosh MC611 D1100 MCT500 C1100

McIntosh MC611
Een tweetal MC611 monoblock Quad-gebalanceerde eindversterkers welke per stuk een vermogen van maarliefst 600 watt produceren. Genoeg om bijna elke luidspreker tevreden te stellen. De MC611 is de nieuwste monoblock versterker van McIntosh en zit vol met exclusieve McIntosh-technologieën. Zowel een gebalanceerde als ongebalanceerde uitgang is inbegrepen. Ze kunnen ook worden gebruikt om het audiosignaal naar een secundair systeem te sturen als uw voorversterker onvoldoende uitgangen heeft, of om een actieve subwoofer aan te sluiten.

McIntosh D1100
Een D1100 digitale voorversterker. Dit is een stereo voorversterker op referentieniveau en een digitaal-naar-analoogomzetter (DAC). De 8-kanaals 32-bits DAC wordt gebruikt in Quad Balanced-modus, waarvan de helft is toegewezen aan het linker audiokanaal en de andere helft aan het rechterkanaal. Het is de meest geavanceerde DAC die we ooit hebben gebruikt en levert een ongeëvenaard prestatieniveau zodat al uw digitale muziek met uitzonderlijke nauwkeurigheid en authenticiteit wordt gereproduceerd. De D1100 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak: alle ingangen kunnen worden hernoemd; de 4 datapoorten en 4 powercontrol triggers zijn volledig programmeerbaar; en heeft zowel IR als RS232 externe controle. De D1100 is een volledig functionele onafhankelijke eenheid die onafhankelijk van elke andere voorversterker kan worden gebruikt. Maar dankzij de technische bekwaamheid van McIntosh kan het ook worden aangesloten op en gebruikt in combinatie met zijn analoge equivalent, de C1100 Vacuümbuis voorversterker.

McIntosh C1100
Door de D1100 en de C1100 tezamen met de meegeleverde navelstrengkabel te combineren, ontstaat de definitieve analoge en digitale stereo-voorversterker. Bij aansluiting neemt de C1100 alle controle over de D1100 over, wat resulteert in een enkele en eenvoudig te gebruiken interface. Net als in de C1100 zijn de linker en rechter audiokanalen en voedingen van de D1100 elektrisch van elkaar geïsoleerd om echte dual mono-bediening te produceren wanneer ze alleen of met de C1100 worden gebruikt. Deze isolatie levert absolute stereoscheiding en sonische zuiverheid.

McIntosh MCT500
De MCT500 is SACD/CD-transport. Het is een compleet digitale eenheid en beschikt over 4 digitale uitgangen: gebalanceerde, coaxiale en optische outputs plus exclusieve MCT-connector. Om van de CD’s optimaal te genieten, is deze gekoppeld gekoppeld aan D1100.  Alle gangbare schijftypen kunnen worden afgespeeld op de MCT500, inclusief SACD, CD, CD-R / RW en DVD-R. Een dubbele optische laseropname zorgt voor een optimale schijfaflezing. Een USB-ingang bevindt zich handig op het voorpaneel voor eenvoudige toegang. Naast winkel gekochte CD's en SACD's, kunnen populaire bestandsformaten zoals AAC, AIFF, ALAC, DSD (tot DSD128), FLAC, MP3, WAV (tot 24-bit / 192kHz) en WMA worden afgespeeld vanaf CD of dvd-gegevensschijf en USB-flashstation. Schijfbehandeling is soepel en stil dankzij een geavanceerd schijftransport met een precisie gegoten aluminium tray. Een geavanceerde digitale servo zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige bediening. De audiogegevens van een schijf worden gelezen met tweemaal de normale snelheid, wat zorgt voor een betere schijftracking en foutcorrectieverwerking.

McIntosh audio bij Poulissen in Roermond