Beosound Theatre

 


 

Nieuw van Bang & Olufsen: Beosound Theatre.
 
Beosound Theatre is een technologisch en esthetisch meesterwerk.

Ervaar meeslepende Dolby Atmos surround sound en krachtige bassen. Hoor dingen boven, onder en aan de zijkanten in de 3D-ruimte, volledig natuurgetrouw. Zoals het moet zijn. Daarenboven kunt u de Beosound Theatre combineren met bijna ieder type OLED scherm in 55, 65 of 77 inch. Door deze flexibiliteit creëert u uw eigen complete tv ervaring, en dat op high-end niveau.

Met vier akoestische innovaties van Bang & Olufsen waarvoor patent is aangevraagd, levert Beosound Theatre het meeslepende surroundgeluid, de helderheid van spraak en de krachtige bas. U kunt kiezen voor alleen het geluid van de soundbar of u kunt tot maximaal 16 luidsprekers uitbreiden voor de complete surround ervaring.


De Beosound Theatre is in onze showroom te bewonderen.


Beosound Theatre


Ondergedompeld in het moment

Als je elk detail vanuit elke hoek hoort, kijk je niet alleen naar een film. Dan zit je erin.

Ervaar meeslepende Dolby Atmos surround sound en krachtige bassen zonder dat er extra luidsprekers nodig zijn. Hoor details boven, onder en aan de zijkanten in de 3D-ruimte, volledig natuurgetrouw. Een coaxiaal middenkanaal zorgt voor kirstalheldere spraak, zodat u geen enkel woord of gefluister mist. Zoals het moet zijn.

Geniet thuis van een bioscoopervaring zoals de regisseur het bedoeld heeft.


Beosound Theatre


Speciaal ontworpen voor mensen die  houden van muziek, films en design en die kunnen genieten van het allerbeste vakmanschap.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Bang & Olufsen Poulissen voor het inplannen van een luisterafspraak of voor het bespreken van uw vragen. Poulissen kunt u bereiken via 0475-335716 (+31475335716).