BeoSound Shape

Bang & Olufsen BeoSound Shape


BeoSound Shape is een draadloos luidsprekersysteem van Bang & Olufsen voor aan de muur, dat speciaal werd ontworpen voor de liefhebbers van design én muziek. De Geïntegreerde resonantie dempende eigenschappen van het systeem verbeteren de akoestiek van de ruimte en zorgen voor een allesomvattende geluidsbeleving. Het design kan naar believen worden aangepast aan de eigen voorkeuren.

Bang & Olufsen BeoSound Shape

Natuurlijke vormen en talloze variaties
In tegenstelling tot andere luidsprekersystemen is de BeoSound Shape ontworpen om u ultieme creatieve vrijheid te geven. U kunt zelf de gewenste afmeting, de vorm, de kleuren en zelfs de geluidsprestaties definiëren. Het modulaire elementenconcept achter de BeoSound Shape is gebasseerd op één geometrische vorm: de zeshoek. Elk element dient als luidspreker, versterker of akoestische demper en kan in eindeloze combinaties worden samengesteld voor zowel grote als kleine ruimten.


BeoSound Shape bij Bang & Olufsen Poulissen
Bij Bang & Olufsen Poulissen in Roermond kunt u een tweetal varianten van de BeoSound Shape beluisteren en bewonderen.  Een horizontale variant bestaande uit veertien tegels en acht luidsprekers en een verticale bestaande uit acht tegels en vier luidsprekers.

Wilt u graag meer weten over de BeoSound Shape? U bent bij Bang & Olufsen Poulissen in Roermond altijd van harte welkom voor ondersteuning en advies.

BeoSound Shape bij Poulissen in Roermond