Beoplay HX - Nieuwe Bang & Olufsen hoofdtelefoon

Beoplay

 

Beoplay

Uw geluid. Uw ruimte.

 

Met een krachtige en authentieke geluidservaring, een lichtgewicht constructie, indrukwekkende gesprekskwaliteit en tot 35 uur speeltijd is de Beoplay HX eindelijk hier.

Luister naar uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld met onze nieuwe Adaptive Active Noise Cancellation hoofdtelefoon.

Vind uw focus 


Hoogwaardige materialen en een nauw passend ontwerp zorgen voor een effectieve geluidsisolatie, zodat u uw luisterervaringen voor uzelf houdt - ideaal wanneer u vanuit huis werkt. Vier speciale microfoons en beamforming-technologie zorgen ervoor dat elk gesprek dat u voert glashelder is.

BeoplayBluetooth 5.1 garandeert een snelle en sterke connectiviteit terwijl multipoint-connectiviteit twee apparaten tegelijkertijd mogelijk maakt.

En met verbeterde batterijprestaties kunt u tot 35 uur speeltijd genieten wanneer zowel Bluetooth als ANC zijn geactiveerd.

 

BeoplayEen ambachtelijk vervaardigde, vormpassende stoffen behuizing beschermt de Beoplay HX als het niet in gebruik is, voor verhoogde draagbaarheid en duurzaamheid. Het biedt ook veilige opslagruimte voor de meegeleverde 3,5 mm stereokabel en USB-A naar USB-C-kabel.

Bekijk hier de Beoplay HX in onze webshop


  

BeoPlay HX