Beovision Contour 48"

Bang & Olufsen BeoVision Contour

Impressie

€ 5.599,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
Beovision Contour 48"

LGBang & Olufsen Beovision Contour 48"
Prijs vanaf Euro 5599,- . Zie prijslijst met opties en mogelijkheden.

Klik hier voor het bekijken van de BeoVision Contour 48" Specificaties.Tijdloos design en bekroond geluid in één televisie-ervaring

Een tijdloze en minimalistische televisie met een 48-inch OLED-scherm en een krachtig en vol geluid.
 

HEAR SEE FEELBang & Olufsen Beovision contour bannerUpgrade uw home-entertainment

De scherpe beelden van OLED, gecombineerd met een bekroond geluid, creëren de perfecte omstandigheden om volop te genieten van beeld en geluid. Alles-in-één home-entertainment, elegant ondergebracht in een minimalistisch ontwerp.

 

VISUEEL

Het LG 48-inch OLED-scherm van de nieuwe generatie biedt realistische ervaringen, levendige kleuren en absoluut zwart. Geniet van films, tv-programma's en muziekvideo's zoals de regisseur het bedoeld heeft, met een levensechte weergave bij u thuis.

 

TIJDLOOS ONTWERP

De karakteristieke aluminium vloerstandaard en frame kenmerken het unieke, minimalistische, design. Ontdaan van al hetgeen niet-essentieel is, en erop gericht u te helpen de meest authentieke televisie-ervaring te laten zien en horen.

 

UITZONDERLIJKE AUDIOPRESTATIES

Bekroond geluid

Elf luidsprekerdrivers en versterkers leveren een genuanceerd, krachtig geluid via de meermaals bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos-oplossing zorgen voor uitzonderlijke prestaties, is helder bij gesprekken en levert een vol geluid tijdens actiescènes.

 

Bang & Olufsen Beovision contour fotoFLEXIBEL 

Ontworpen met het oog op flexibiliteit en plaatsing, zorgen de standaard bevestigingsopties ervoor dat de Beovision Contour overal past, van de keuken tot de slaapkamer. Personaliseer uw tv met een verscheidenheid aan kleuren van zowel het luidsprekerdoek als het frame.

 

Leverbaar met vloerstandaard, tafelstandaard of muurbeugel. 

Met de vloerstandaard kan het scherm aan beide zijden 180 ° kan worden gedraaid, zodat u de kijkpositie kunt aanpassen naar waar u zit. De tafelstandaard is gemaakt van massief, rechthoekig aluminium en is ideaal voor dressoirs en kasten. Vervaardigd in verschillende kleuren, voor een uniform effect.

Met de goed ontworpen muurbeugel kan de Beovision Contour ook aan de muur worden geplaatst, waar deze tot 40 graden kan worden gekanteld om de kijk- en luisterervaring te verbeteren.

 

CONNECTIVITEIT

Tv en muziek in één

Beovision Contour is op zichzelf ook een muzieksysteem, geschikt voor meerdere kamers. Geïntegreerde audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth en met ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices.

 

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Toegang met één druk op de knop

De Beovision Contour is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en werkt samen met de Beoremote One voor toegang met één druk op de knop tot de Bang & Olufsen-ervaring en uw favoriete tv- of radiostation. Met vier programmeerbare MyButtons.

Bang & Olufsen Beovision contour banner

 

Beknopte specificaties

Type product Bang & Olufsen Beovision Contour 48"
Specificaties Zie productsheet / tekst
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours