Beosound Emerge

Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Leeshie...

Lees meer

€ 749,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beosound Emerge

B&O Tidal actie
Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Lees hier meer.


Een slanke WiFi-luidspreker die overal in past en u overal in de kamer bereikt met full-range, ultrabreed geluid. De perfecte compacte luidspreker voor thuis.

Beosound EmergeOnmogelijk slank. Verrassend krachtig

De Beosound Emerge brengt uw muziek naar plaatsen die u zich nog nooit had kunnen voorstellen. Elegant en ultraslank, hij past overal - van een boekenplank in de slaapkamer tot een krap hoekje in de keuken. En ondanks zijn formaat bereikt hij u overal in de kamer met full-range, ultrabreed geluid.

 

SUPERIEUR GELUID

Verrassend groot geluid

Verruim uw muziekbeleving zonder ruimte in te leveren. De Beosound Emerge levert ultrabreed 180-graden geluid met een verrassend kleine voetafdruk. Deze thuisluidspreker is een optimale keuze voor kleinere woonruimtes en krappe plekken en is ontworpen om krachtig geluid te leveren, zelfs als u hem wegstopt. Plaats hem op een boekenplank, aanrecht of bureau en vul uw kamer met muziek.

 

INNOVATIEVE TECHNIEK

Revolutionaire driverconfiguratie

Het ultraslanke profiel bevat een revolutionaire driverconfiguratie die tot in detail is afgestemd door de technici van Bang & Olufsen. Uitzonderlijk kleine drivers zijn speciaal geplaatst om een full-range audio-ervaring te creëren die de helderheid verbetert, ongeacht de omgeving. De 4" woofer produceert lage frequenties in alle richtingen, terwijl de compacte 1,45" mid-range driver en 0,6" tweeter bovenaan zijn geplaatst voor een maximale impact.

 

Ultra-slank voor elke ruimte
De Beosound Emerge heeft een ultraslank profiel met een op een boek geïnspireerd ontwerp en een voetafdruk van slechts 6,7 cm. Het is een elegante en veelzijdige aanwinst voor elke kamer - of u hem nu prominent plaatst of discreet op een plank wegwerkt.
KWALITEITSVAKMANSCHAP

Voelbare materialen van de beste kwaliteit

Vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals met precisie gesneden, parelgestraald aluminium, natuurlijk eiken en naadloos gebreid textiel van Kvadrat. Elk element is gekozen vanwege zijn prestaties, esthetiek en speciale texturale kwaliteiten. Beosound Emerge is een visuele en auditieve ervaring. Beosound Emerge is geïnspireerd op harmonieuze binnenruimtes en is de manifestatie van de perfecte balans tussen elegantie en natuurlijke schoonheid.

 

INTUÏTIEF EN AANTREKKELIJK

Elegante gebruikersinterface

De interface is intuïtief geïntegreerd in de bovenzijde van de luidspreker en is ontworpen voor eenvoudige bediening in verschillende ruimtes. Gebruik de soft-touch knoppen om naadloos toegang te krijgen tot uw favoriete Bang & Olufsen radiostations, zoek op Google of stream via Spotify en pas het volume aan met een unieke cirkelende beweging, een plezierige ervaring op zich.


Beosound Emerge


STEREO PAIRING

Voeg ruimtelijkheid toe aan uw muziek

Koppel twee Beosound Emerge-luidsprekers draadloos voor een audio-ervaring die u het echte gevoel geeft van het geluid dat in een professionele studio is opgenomen - geniet van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft. Koppel uw twee Beosound Emerge-luidsprekers naadloos via de Google Home-app.

Beknopte specificaties

Type product Draadloos muzieksysteem
Product dimensions L x H x D 25.5 x 16.5 X 6.7 cm
Weight Gold Tone/Light Oak: 1.30 kg
Black Anthracite: 1.38 kg
Placement Shelves / Side tables / Other furniture pieces
Voor alle product specificaties zie product sheet (bij bijlagen)
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours