Beosound A1 2nd Gen

Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. L...

Lees meer

€ 299,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beosound A1 2nd Gen


 

B&O Tidal actie
Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Lees hier meer.


''It might be small, but the Beosound A1 2nd Gen packs a big punch that makes it worth every penny.''

- Pocket-lint 

 


 

Voeg schoonheid toe aan het moment.

Waar u ook heen gaat, wie u ontmoet of wat u van plan bent te doen, voeg schoonheid toe het moment. De opgewaardeerde Beosound A1 is een verfijnde handvol muzikale gelukzaligheid. Ontworpen om door iedereen te worden gebruikt - urenlang.

 

Beoplay A1 2nd generation art

 

 

 

's Werelds best uitziende geluid.

Met een verfijnd, compact ontwerp biedt de nieuwe Beosound A1 de beste muziekervaring tot nu toe. Krachtig, True360 omnidirectioneel geluid maakt deze luidspreker het natuurlijke middelpunt van aandacht. Bovendien zorgt de Multipoint-functie voor de functionaliteit van het koppelen van twee apparaten. 

 

Beoplay A1 2nd generation art

 


 

Ontdek verder. Luister langer. 

Met een krachtige batterijduur en een verfijnd, lichter ontwerp, weerhoudt niets u ervan om constant muziek te luisteren tijdens een avontuur, en natuurlijk uw volgende avontuur. De ultradraagbare luidspreker levert tot 18 uur afspeeltijd bij beluistering op een normaal luistervolume. 

 

Beoplay A1 2nd generation art


 

 

Volledig water- en stofdicht.

De Beosound A1 is waterdicht en volledig bestand tegen stof en zand. Van zand op het strand tot water in de badkuip, neem uw A1 overal mee naartoe. 
 

Bang & Olufsen A! 2nd generation

 

 

Niet alleen geschikt voor het draaien van muziek.

Geniet van kristalheldere spraakoproepen dankzij de superieure speakerphone-prestaties. Bluetooth 5.1 en drie interne microfoons bieden u de allerbeste verbindingen voor onlinevergaderingen en handsfree bellen.

 

Bang & Olufsen A! 2nd generation

 

 

Alexa is er om u te helpen

Kies een nummer, bekijk het nieuws of organiseer uw dag zonder een vinger te bewegen. De Beosound A1 ondersteunt nu volledig Alexa Voice Assistant. Met muziek die op een normaal luistervolume wordt afgespeeld, hoeft u uw stem niet te verheffen om gehoord te worden.

 

Bang & Olufsen A! 2nd generation

 

Beknopte specificaties

Type product Bluetooth speaker
Gewicht 558 g
Dimensies 133 W x 46 H x 133 D mm
Materialen Parelgestraald aluminium, polymeer, waterdicht leer
Batterij speeltijd Up to 18 hours at typical listening volumes
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours