Beolit 20

Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. L...

Lees meer

€ 549,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beolit 20


 

B&O Tidal actie
Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Lees hier meer.


Krachtige Bluetooth-luidspreker

Met een batterij die lang meegaat, een geïntegreerde smartphone oplaadfunctie en een krachtig draagbaar geluid is de Beolit 20 de 4e generatie van een klassieke, maar toch moderne Bang & Olufsen.

 

Geluid

Bang & Olufsen Signature Sound

Een combinatie van krachtige versterkers en drivers zorgt voor True360-geluid dat is afgestemd door Bang & Olufsen-technici en dat een authentieke geluidservaring en een optimale verspreiding biedt, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt. Beolit 20 speelt laag op 37-20.000 Hz om een breed, bevredigend basbereik te creëren.

 


B&O

 

Batterij

Langer luisteren

Geniet van maximaal 8 uur speeltijd op een enkele lading batterijvoeding (bij een gemiddeld luistervolume) en gebruik tegelijkertijd ook de draadloze Qi-oplaadfunctie om uw apparaten van stroom te voorzien. Met handige USB-C-oplading en een grotere batterijcapaciteit houdt de Beolit 20 het feestje langer gaande. 

 

Design

Moderne klassieker

De Beolit 20 is het resultaat van een evolutie van een iconisch luidsprekerontwerpen en biedt een moderne kijk op het klassieke Beolit-silhouet met een aantal designupdates, waaronder een nieuwe grille en een vereenvoudigde, intuïtieve reeks bedieningsknoppen.

 

Verbinding

Nadloos streamen

De Beolit 20 is een draadloze luidspreker die ontworpen is voor eenvoudige en betrouwbare verbindingen tussen uw luidspreker en apparaten. Kies je source en geniet van een krachtig geluid met een minimale installatie.

 


B&O

 

Stereo

Eenvoudige koppeling voor stereogeluid

De Beolit 20 biedt niet alleen een krachtig geluid op zich, maar is ook ontworpen met het oog op een snelle en naadloze stereokoppeling. Sluit de luidspreker aan op een andere Beolit 20 of Beolit 17 voor stereogeluid - ideaal voor grote feesten of bijeenkomsten thuis en buiten.

 

Portabiliteit

Krachtig geluid - gemakkelijk te transporteren

Dankzij het robuuste maar lichte geanodiseerde aluminium, een robuuste polymeer basis en een plantaardige gelooide lederen band is deze draadloze luidspreker gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen waar u maar wilt - in uw huis, in de tuin of in het park, en daarbuiten.

 

Materialen

Duurzame elegantie

De Beolit 20, die vakkundig is ontwikkeld met behulp van een selectie van eersteklas materialen, is een tactiele en duurzame draagbare luidspreker. Geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat de behuizing robuust is, terwijl de nieuwe plantaardig gelooide lederen band net zo stevig is als hij van nature soepel is.

Beknopte specificaties

Type product Draadloze luidspreker
Gewicht 2700 g
Dimensies 135 W x 230 H x 189 D mm
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours