BeoLab 50

€ 15.000,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
BeoLab 50

De ultieme luidspreker van B&O, BeoLab 50

Welkom thuis. Waar technologie u niet vermoeit maar net tot rust laat komen.

Met trots stellen wij u voor aan de BeoLab 50, die voortkomt uit inspanningen om de toekomst van geluid te creëren. De BeoLab 50 is de ultieme, hoogwaardige actieve speaker voor zowel muziek- als filmervaringen.

De BeoLab 50 luidsprekers zijn bij Bang & Olufsen Poulissen in Roermond te beluisteren, maak nu uw luisterafspraak.

BeoLab 50

De toekomst van geluid is hier

De BeoLab 50 is de eerste speaker van Bang & Olufsen die direct voortkomt uit onze prestigieuze en innovatieve BeoLab 90, die een geheel nieuwe standaard voor state-of-the-art speakers heeft gedefinieerd.

Zodra de BeoLab 50 wordt ingeschakeld, komt de Acoustic Lens omhoog; klaar om het geluid optimaal te verspreiden. U kunt het geluid aanpassen aan het aantal mensen, bijvoorbeeld als u een feestje geeft of een film kijkt, of u kiest voor de klassieke luisterpositie.

Krachtige uitmuntendheid

Ondanks zijn bescheiden formaat levert de BeoLab 50 een ongelofelijke akoestische prestatie van 2100 watt die uit de maar liefst zeven speaker-drivers schalt. De digitale en analoge verbindingen, en onze Bang & Olufsen-app voor gepersonaliseerd afspelen geven u plaatsings- en gebruiksvrijheid waardoor u optimaal kunt genieten.

Elegant design, eerlijke materialen

De behuizing van de BeoLab 50 is slank, lang en afgerond door zwevende lijnen en zichtbare randen. De BeoLab 50 levert een krachtige prestatie in een elegant, modern frame. Dankzij onze kenmerkende houten lamellen, zilver gepolijst aluminium en de front-covers van zwart textiel past het strakke design naadloos in uw huis.

Beknopte specificaties

Type product BeoLab 50 actieve luidsprekers
Ingebouwde versterkers Voor tweeter 1x ICEpower 300 watt, voor middenbereik 3x ICEpower 300 watt, voor lage tonen 3x ICEpower 300 watt
Digitale ingangen USB Audio, S/P-DIF, Optical
Effective frequency range 15 - 43,000 Hz
Gewicht 61 kg
Overige Prijs per stuk, wordt geleverd per paar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours