Bang & Olufsen Demonstratiedagen 6 & 7 november 2021

BeoLab 28

 

Poulissen logo

 

 

UITNODIGING

Beleef de Bang & Olufsen demonstratiedagen bij Poulissen

fill your home with music

Pand PoulissenBent u erbij? Tijdens de Bang & Olufsen demonstratiedagen (6 en 7 november) verzorgen wij in onze showroom demonstraties van het gehele Bang & Olufsen assortiment.

Niet alleen kunt u de hifi-streaming luidprekers Beolab 28 zelf ervaren, maar ook kunt u de dynamische en betoverende aantrekkingskracht van perfect vormgegeven beeld en geluid ervaren door met de Beovision Contour en de Beovision Harmony kennis te maken.  Ontdek de vele mogelijkheden met de portable streaming luidsprekers van Bang & Olufsen, zelfs een stereo-opstelling is vanaf nu mogelijk! Verder zal er ook aandacht worden gegeven aan hoe u uw klassieke Bang & Olufsen systeem kunt upgraden naar streaming. Maar wat hebben we nog meer in petto? Lees snel verder.


Demonstratiesessies (op inschrijving, zie hieronder voor meer informatie)

  • zaterdag 6 november 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur
  • zondag 7 november 12.00, 14.00 en 16.00 uur

Beolab 28 hifi streaming speaker

Kom en ervaar zelf de Beolab 28 streaming speakers. De Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan elke andere stereoluidspreker die u ooit heeft gezien. Plaats hem waar u maar wilt in huis, stream direct wat u maar wilt en laat u onderdompelen in krachtig geluid van studiokwaliteit dat zich automatisch aanpast aan uw ruimte. En dat alles in een prachtig elegante vorm, eenvoudig te bedienen met maar één aanraking.

 

Bang & Olufen Nordic collectionNieuwe Nordic Ice Collectie

Bang & Olufsen heeft haar assortiment uitgebreid met een fantastische najaarscollectie van enkele van de meest tijdloze ontwerpen en gedenkwaardige producten. Deze collectie is ontworpen om rust en kalmte uit te stralen in huis.


Connected speakers, voor elke kamer en elk huis

Verhoog uw entertainment, vul elke kamer of creëer uw sweet spot. Zo zijn de Beosound Balance en de Beosound Level draadloze luidsprekers met dynamische akoestische prestaties en ontworpen om tegen de muur, op een plank of bijzettafel in uw huis te worden geplaatst. Zij geven een indrukwekkend geluid in vergelijking met hun formaat.

Ook met deze portable speakers is sinds kort een echte stereo opstelling mogelijk.

Laat u voorlichten over de vele mogelijkheden en bedien en ervaar de portable Bang & Olufsen speakers.

Stage, Level and Balance connectedBang & Olufsen televisies

Ook de Bang & Olufsen Contour, Bang & Olufsen Eclipse en Bang & Olufsen Harmony televisies zullen gedemonstreerd worden. Ervaar de dynamische en betoverende aantrekkingskracht van een perfect vormgegeven beeld en geluid. Creëer thuis uw eigen bioscoop.

B&O Home CinemaBang & Olufsen hoofdtelefoons  Beoplay H95, Portal en HX,

Ervaar en probeer de diverse hoofdtelefoons van Bang & Olufsen zelf uit.

 

Upgrade je eigen klassieke Bang & Olufsen apparatuur naar streaming (radiozenders)

Ook zal er aandacht worden besteed aan het gegeven dat de FM-radio gaat verdwijnen van de kabel. Hoe kunt u uw klassieke Bang & Olufsen systeem updaten naar streaming, zodat u toch alle zenders kunt ontvangen? Maak uw eigen apparatuur geschikt voor streaming. Laat u voorlichten.

 

Bang & Olufsen demonstratiesDemonstraties

Op onderstaande momenten verzorgen wij demonstratiesessies van het gehele Bang & Olufsen assortiment. Ervaar zelf de vele mogelijkheden. Als u erbij wilt zijn, kunt u zich per e-mail aanmelden. Stuur de e-mail naar info@poulissen.nl .Vermeld in deze e-mail op welke dag, welk tijdstip en met hoeveel personen u wenst te komen. Wij zullen u dan een e-mail ter bevestiging terugsturen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via +31 (0) 475 335716.

  • Zaterdag 6 november om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.
  • Zondag 7 november om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

U bent van harte welkom. Graag tot ziens in onze showroom aan de Schoenmakersstraat 19 te Roermond.