Bang & Olufsen BeoSound Stage beste Soundbar 2020

B&O soundbar

Stage best productWij waren al uitermate enthousiast over de Stage, de soundbar van Bang & Olufsen. Nu genieten wij er zelfs nog meer van om deze bijzondere B&O soundbar te mogen demonstreren bij ons in de zaak. De Beosound Stage is bekroond tot T3-winnaar (T3 magazine is een bekend Brits tijdschrift over technologie) voor de beste soundbar in het jaar 2020. Zie de volgende link:

https://www.t3.com/news/t3-awards-2020-bang-and-olufsens-beosound-stage-is-this-years-best-soundbarhttps://www.t3.com/news/t3-awards-2020-bang-and-olufsens-beosound-stage-is-this-years-best-soundbar

 

 Hier zijn enkele citaten uit het artikel:

De concurrentie was echt hevig voor onze Best Soundbar-prijs bij de T3 Awards 2020, maar de Bang & Olufsen Beosound Stage kwam naar voren als onze winnaar, dankzij de focus op dynamisch geluid waardoor het een enorm capabele luidspreker voor muziek is, evenals een krachtig systeem voor films en tv. 

Het is een premium merk, vergis je niet, maar als je hoort wat het kan doen, is het duidelijk waarom de B&O Beosound Stage dit jaar de T3 Award voor de beste soundbar wint.

Verder staat er in het artikel te lezen dat het bij uitstek ook een zeer geschikte luidspreker is om als streamer te gebruiken. 

Het geluid is enorm dynamisch, wat betekent dat wanneer filmsoundtracks van rustige momenten naar grote actie swingen, je dan ook geen fijne details van langzame scènes of grote pulserende energie zult missen wanneer dingen beginnen. Er is geen subwoofer, maar als je de impact van de Stage toch hoort, besef je dat hij deze niet nodig heeft. Het gaat ook heel goed om met spraak, zodat het niet verdwaalt in de mix.

De drivers zorgen ervoor dat het geluid enorm aanvoelt, ondanks het lage profiel van de soundbar zelf - die aan de muur kan worden bevestigd of op een oppervlak kan staan. En het ziet er ook fantastisch uit in alle uitvoeringen - het komt in verschillende afwerkingen, van eenvoudig tot funky, allemaal met een iconische Deense designlook.

B&O heeft er voor gezorgd dat dit een muziekspeaker is en het werkt met het eigen multiroomsysteem van het bedrijf, evenals Apple AirPlay 2, Chromecast en Bluetooth voor streaming. En het doet net zo goed werk met allerlei soorten muziek als met films en tv - het heeft een gevoel van muzikaliteit en ritme dat maar weinig soundbars kunnen evenaren.'

BeoSound Stage, B&O soundbar
Bang & Olufsen BeoSound Stage bij Poulissen in Roermond


Ook hun eerdere review was lovend, zie https://www.t3.com/reviews/bang-olufsen-beosound-stage-review-soundbar

Hierin wordt onder andere het volgende besproken:

Bang & Olufsen richt zich niet alleen op de soundbar op audio-upgrades voor tv. Het rekent ook op kopers die de soundbargebruiken als een zelfstandige muziekspeaker. Het vertrouwen is terecht.

Hoewel veel draadloze soundbars een aangenaam geluid maken, heeft deze soundbar echte muzikaliteit en ritme. Het is ontzettend leuk om naar te luisteren: de soundbar kan geluid op grote schaal creëren en is subtiel wanneer nodig.

Uw interesse gewekt? Kom dan naar Bang & Olufsen Poulissen in Roermond. Graag laten wij u de BeoSound Stage ervaren. Uiteraard kunt u de verschillende kleuruitvoeringen in onze webshop bekijken.

Bang & Olufsen Poulissen
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND
Tel +31 475 335716

BeoSound Stage, B&O soundbar
Bang & Olufsen BeoSound Stage bij Poulissen in Roermond

 

Bang & Olufsen product assortiment