Bang & Olufsen 8

Bang & Olufsen heeft met de Beolab 8 drie gloednieuwe luidsprekers in één apparaat geïntroduceerd. Een surround-sound-krachtpatser, een op zichzelf staand meesterwerk en een meeslepende stereo-ervaring. Deze nieuwe speaker past zich volledig aan aan uw behoeften. Hij is veelzijdig, elegant, tijdloos en produceert een prachtig geluid zoals u van Bang & Olufsen gewend bent. 

Meer informatie: Beolab 8


Ultieme veelzijdigheid

De allernieuwste luidspreker van Bang & Olufsen is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn. Hij kan namelijk fungeren in een surround opstelling als achterluidsprekers, op zichzelf staand als multiroomspeaker of in een stereo-opstelling. Hij past in iedere ruimte doordat hij te plaatsen is met een tafelvoet, vloerstaande voet of met een meurbeugel. Later komt hier ook nog een plafondbeugel bij.

Indrukwekkend geluid op maat

Ook is het geluid van de Beolab 8 niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar past dit zich ook aan aan de ruimte. Met een ingebouwde microfoon kan hij de ruimte zeer nauwkeurig in kaart brengen en zo de allerbeste luisterervaring voor iedere ruimte bieden. met beam width control kunt u gemakkelijk switchen tussen verschillende geluidsmodi. Geef uw geluid precisie zodat het perfect gericht is op uw luisterpositie of maak het breed zodat de hele ruimte gevuld wordt met muziek. Om het nog nauwkeuriger te maken heeft de Beolab 8 de functie Fluid Sweet Spot. Dit zorgt ervoor dat, zo lang uw iPhone aanstaat, de Beolab 8 in een stereopaar het geluid constant aanpast aan waar uw zich begeeft. 

De allernieuwste innovaties

Op technisch vlak zijn in de Beolab 8 de allernieuwste innovaties verwerkt. Zo maakt hij gebruik van WiFi 6 en Bluetooth 5.3 voor een uitmuntende connectiviteit. Daarbij is het bedienen van de Beolab 8 zeer eenvoudig met de Bang & Olufsen app. Zo kunt u gebruik maken van een breed scala aan streamingdiensten waardoor u eenvoudig uw favoriete muziek kunt beluisteren. Daarbij kunt u de Beolab 8 naadloos verbinden met andere Bang & Olufsen producten die tot wel 30 jaar geleden geïntroduceerd middels het innovatieve Wireless Power link systeem. 

Toekomstbestendig design

De Beolab 8 past perfect in het Bang & Olufsen assortiment als het gaat om het design. Elk van de vier standopties is een kunstwerk. Gecombineerd met een keuze uit verschillende bekledingsmaterialen. Het massieve eikenhout of getextuurde stof gecombineerd met hoogwaardig aluminium zorgt voor een zeer fraaie en tijdloze ethetiek. Met de keuze uit vele uitvoeringen met verschillende combinaties kunt u deze speaker volledig afstemmen op uw wensen. Ten slotte is de Beolab 8 toekomstbestendig doordat het geproduceerd is met het Mozart-platform. Dit zorgt ervoor dat de speaker door de jaren kan worden geüpdatet en verbeterd. Daarbij is de speaker zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden gerepareerd en dus vele jaren mee kan.


De Beolab 8 is beschikbaar vanaf 30 oktober 2023. 
Meer informatie: Bang & Olufsen Beolab 8