Beolab 8 en Beovision Theatre

Uitnodiging Bang & Olufsen Beleefdag                                                                                                                                           

Zaterdag 25 mei 2024
doorlopend, van 10.00 tot 17.00 uur                                                                                                                                                        

Beolab 8Graag nodigen wij u uit voor onze Bang & Olufsen Beleefdag. Tijdens deze dag kunt u kennis maken met de nieuwste Bang & Olufsen producten. Tevens zal een technisch adviseur aanwezig zijn voor het beantwoorden van al uw technische vragen. 

Zo kunt u kennis maken met de nieuwste Bang & Olufsen luidspreker, de Beolab 8. Ondanks zijn kleine formaat kan deze luidspreker zelfstandig, stereo of in een surroundopstelling functioneren. 

Onlangs is HiFi journalist Harro Tillema van hifi.nl bij ons op bezoek geweest. Hij heeft de Beolab 8 uitgebreid getest en daarover een review geschreven. Klik hier en lees de review op hifi.nl .

Of wat dacht u van de nieuwe Beoconnect Core? Blaas uw oude B&O-collectie nieuw leven in door moeiteloze integratie en draadloze streaming. Sluit uw iconische Beolabs en Beogram aan op de Beoconnect Core om ze geschikt voor streaming te maken. Koppel de Beoconnect Core met de B&O app voor een optimale ervaring. De Beoconnect Core kan ook verbonden worden met tv's of projectoren van derden (andere merken) via HDMI ARC, zodat het geluid van deze producten wordt versterkt met de iconische en onderscheidende geluidskwaliteit van B&O. Sluit uw scherm aan en verbaas u over de B&O-luidsprekers die filmavonden omtoveren tot een ware bioscoopervaring.

Of wat dacht u van onze Beovision Avant inruilactie, waarbij u tot € 6.600 korting ontvangt bij het inruilen van een Beovision Avant televisie voor een nieuwe Bang & Olufsen Beovision Theatre of Beovision Harmony televisie. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en horen. 

Bang & Olufsen Poulissen
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND


Een meesterwerk in vakmanschap en geluid

Het ontwerp van de Beolab 8 is gebaseerd op Scandinavische ontwerpprincipes, waarbij vorm de functie volgt. De vorm van de luidspreker creëert een esthetisch object en verbetert tegelijkertijd de akoestiek van de luidspreker. De nieuwe kleurstellingen vergroten de flexibiliteit van de Beolab 8, zodat deze in verschillende interieurs past. Met de vier beschikbare standopties kan de Beolab 8 in huis worden geplaatst voor de beste luisterervaring. 

De expertise van Bang & Olufsen op het gebied van aluminium - dat wordt ingekocht bij de hoogste kwaliteit en vervaardigd in Bang & Olufsen's gerenommeerde Factory 5 in Struer, Denemarken - komt duidelijk naar voren in dit product. Het aluminium wordt gedraaid, gepolijst, geanodiseerd en gefreesd, allemaal onder één dak.

Beolab 8 productie

 

Beolab 8 productie

 

Beolab 8 productie

 

Beolab 8 productie

 

Beolab 8 productie