Jitterbug FMJ

Audioquest Jitterbug FMJ

Impressie

€ 59,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Jitterbug FMJ

AudioQuest JitterBug FMJ (Full Metal Jacket) USB 2.0 Noise Filter vermindert radiofrequente ruis en resonanties in digitale elektronica om een betere audio-ervaring mogelijk te maken.

Vele tienduizenden muziekliefhebbers genieten al van betere audio dankzij het originele AudioQuest JitterBug USB Noise Filter, aangesloten op de USB-aansluitingen van auto's, laptopcomputers, USB "service-only" aansluitingen op Ethernet Streamers, en nog veel meer.
 Audioquest
Nu verhoogt de JitterBug FMJ, met zijn Full Metal Jacket, de lat nog hoger. 
 
Of de JitterBug nu in serie (in-line) of parallel wordt gebruikt, hij vermindert de vervuiling door RF die door een computer, auto of ander apparaat wordt gegenereerd aanzienlijk. De JitterBug FMJ pakt ook grondig RF-ruis uit de omgeving aan die van deze kwetsbare interface profiteert.
 Audioquest
De nieuwe metalen behuizing is de meest in het oog springende verandering, hoewel zelfs het schijnbaar onschuldige scharnierende "rubberen" stukje dat de uitgang van de JitterBug bedekt van cruciaal belang is voor de verbeterde prestaties van de JitterBug. Dat kleine zwarte "deurtje" is RF-proof dankzij het materiaal dat grotendeels RF-absorberend Carbon is.
Audioquest 
Gebruik één JitterBug in serie tussen een computer, smartphone, NAS, streamer, of autogeluidssysteem en een USB-ingang. Voor een extra geluidsverbetering gebruikt u een tweede JitterBug in een andere onbezette USB-poort, parallel aan de eerste, maar met het deurtje van de JitterBug FMJ gesloten.

Ruisonderdrukking en ruisafvoer is AudioQuest! De alomtegenwoordige RF-Ruis in onze moderne wereld is op zich niet te horen, maar de compromissen die het veroorzaakt berooft ons van detail en contrast, en begraaft zo veel subtiliteit. Vecht terug met JitterBug FMJ.

Audioquest

 

Beknopte specificaties

Type Product Tweak
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours