HDMI Forest 48

Audioquest HDMI Forest 48 0,6m

Impressie

€ 59,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
HDMI Forest 48

Geluid eerst. 
Terwijl 8K en andere boeiende video/gaming-functies de HDMI-headlines halen, zijn AudioQuest's 48 en eARC-Priority Series HDMI-kabels onze best klinkende HDMI-kabels tot nu toe.
De grotere precisie en striktere fabricagetoleranties die nodig zijn om HDMI-kabels te produceren die tot 48 Gbps bandbreedte overbrengen, betekenen dat alle beproefde ingrediënten en technieken van AudioQuest even belangrijk zijn als ooit tevoren.
Forest 48 is voorzien van 0,5% Silver-Plated Copper geleiders die richtinggecontroleerd zijn voor de meest efficiënte afvoer van radiofrequentieruis.

Audioquest48G
AudioQuest "48" HDMI-kabels kunnen tot professionele 10K Ultra-HD video overbrengen. De 48Gbps bandbreedte wordt mogelijk gemaakt door 4 gebalanceerde audio/video paren die elk 12Gbps kunnen overbrengen. De precisie en striktere fabricagetoleranties die nodig zijn om HDMI-kabels te produceren die een bandbreedte tot 48 Gbps overbrengen, betekenen dat veel van AudioQuest's beproefde ingrediënten en technieken belangrijker zijn dan ooit tevoren.

Audioquest8K/10K
AudioQuest 48Gbps HDMI-kabels hebben de bandbreedte die nodig is voor video met resoluties tot 10K en resoluties/vernieuwingsfrequenties tot 8K/60 en 4K/120. Alle AudioQuest HDMI-kabels zijn volledig backwards compatible met bestaande 4K-schermen.

Audioquest0,5% Silver-Plated Copper A/V Geleiders (HDMI)
In AudioQuest HDMI-kabels worden steeds dikkere lagen verzilverd op de geleiders van AudioQuest's Long-Grain Copper (LGC) om de ruisonderdrukking te verbeteren. Door het superieure metaal aan de buitenkant van de geleider te plaatsen, wordt het grootste voordeel behaald op de algehele prestaties - een voortreffelijke kosteneffectieve manier om een digitale kabel te maximaliseren. Forest 48 gebruikt 0,5% verzilverd koper voor zijn geleiders.

AudioquestNIVEAU 1 RUISONDERDRUKKING: RICHTINGGESTUURD
Dit is de basis van AudioQuest's ruisonderdrukkingstechnologieën. Traditionele "100% afscherming" is niet genoeg om bescherming te bieden tegen de steeds vaker voorkomende effecten van Wi-Fi, mobiele telefonie en satellietstraling. In AudioQuest HDMI-kabels zijn alle 19 geleiders richtinggecontroleerd om de RF-ruis die de prestaties aantast te minimaliseren door deze weg te leiden van de meest kwetsbare circuits. Aanvullende ruisonderdrukkingstechnieken (niveau 2 en hoger) worden toegepast als het budget het toelaat om de ruis verder te verminderen.

AudioquesteARC: 0,5% zilver + Niveau-1 ruisonderdrukking
Omdat geluid belangrijk is, krijgen de eARC-geleiders in AudioQuest's 48-serie HDMI-kabels evenveel liefde en affectie. Ze zijn voorzien van dezelfde superieure metalen, richtinggestuurde geleiders en ruisonderdrukkingstechnologieën als de belangrijkste AV-dataparen. In AudioQuest eARC-Priority-kabels hebben de belangrijkste A/V-dataparen prestaties op Cinnamon-niveau (Forest 48's solide 0,5% Silver + Carbon & Vodka 48's Level-3 Noise-Dissipation), terwijl het eARC-datapaar en de Ground-Reference drain dezelfde geavanceerde ontwerpingrediënten gebruiken als hun "48"-tegenhangers. HDMI's Audio Return Channel (ARC) stuurt audio van een TV naar een soundbar of AV-ontvanger voor meer eenvoud en flexibiliteit bij de systeemopstelling. De vroegere ARC-mogelijkheden van de hardware zijn beperkt tot 5.1-kanaals surround sound met verlies (gecomprimeerd). De huidige HDMI 2.1-hardware ondersteunt enhanced Audio Return Channel (eARC), waarmee de digitale bandbreedte drastisch wordt vergroot ter ondersteuning van ongecomprimeerde en verliesvrije multikanaals audio in hoge resolutie, waaronder Dolby TrueHD en Atmos, en DTS-HD Master Audio en DTS: X.

Beknopte specificaties

Type Product HDMI Kabel
Geschikt voor 8K/10K
Eigenschappen eARC
48Gbps
Level 1 Noise Dissipation
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours