I/50

Functioneel eenvoudig, visueel aantrekkelijk en muzikaal subliem - de I/50 brengt muziek luisteren naar een geheel nieuwe ervaring. De I/50 wordt met ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 6.990,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
I/50

Functioneel eenvoudig, visueel aantrekkelijk en muzikaal subliem - de I/50 brengt muziek luisteren naar een geheel nieuwe ervaring. De I/50 wordt met de hand gemaakt in Minnesota en is gebouwd met dezelfde aandacht voor detail als alle andere Audio Research-producten. Het modulaire ontwerp maakt de installatie van twee audiomodules mogelijk - een Phono Stage en een D/A Converter. De 50 watt versterker met hoge stroomsterkte per kanaal kan een grote verscheidenheid aan luidsprekers aansturen. Een hoofdtelefoonaansluiting maakt persoonlijk luisteren mogelijk.


De I/50 is gebruiksvriendelijk ontworpen en heeft drie knoppen op het bovenpaneel: Power, Input en Volume. Twee LexieTubes® geven informatie over de ingangskeuze en het volume. Twee op elkaar afgestemde 6550WE vacuümbuizen en drie 6922 buizen staan voor de geperforeerde transformatorafdekking. Drie ingangen met enkele ingang en een XLR-ingang bieden aansluitmogelijkheden voor de meeste systemen, samen met 4- en 8 Ohm luidsprekeraftakkingen om de luidspreker van je keuze aan te sluiten. Eén ingang kan worden toegewezen voor pass-through functie. Een volledig functionele metalen afstandsbediening biedt nog meer functionaliteit en bediening. 

50 watt vacuümbuizenvermogen voorziet uw luidsprekers van prachtige en levensechte muziek. Aan de I/50 is evenveel zorg en aandacht besteed als aan de producten uit de Reference Serie van Audio Research. Het vermogen van de I/50 om een muzikale ervaring te reconstrueren zal iedereen die hem hoort in vervoering brengen. Dankzij de substantiële voeding en het ontwerp met hoge stroomsterkte biedt de I/50 een gecontroleerde en dynamische weergave - zelfs op uitdagende luidsprekers.  

De Phono-module biedt 42 dB versterking, waardoor een ruime keuze aan cartridges met bewegende magneet en hoge output met bewegende spoel mogelijk is. De D/A Converter heeft meerdere aansluitmogelijkheden en een reeks decodeerformaten om tegemoet te komen aan het brede spectrum van muziekformaten en resoluties. De I/50 is een echt geïntegreerd product met de bekende prestaties en geluidskwaliteit van Audio Research.

De I/50 is verkrijgbaar in zes kleuren en is afgewerkt met Cerakote voor een mooie en duurzame look.

Audio Research I/50

Beknopte specificaties

Type product Geïntegreerde buizenversterker
Vermogen 50 watt continu van 20 Hz tot 20 kHz
Vermogen Bandbreedte (-3dB) 10Hz tot 22kHz
Frequentiebereik (-3dB bij 1 watt) 7Hz tot 30kHz
Ingangsgevoeligheid 1,25V RMS voor nominaal vermogen
Ingangsimpedantie 100k ohm gebalanceerd, 48 ohm enkelvoudig
Dimensies (B x H x D) 420 x 180 x 340 mm
Gewicht 18.1 kg
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours