Akoestisch doek (4749)

Foto op doek, hoogwaardig textiel. De doeken worden van akoestisch materiaal voorzien met hoge geluidsabsorptie. De akoestiek in een ruimte is aan te...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!


€ 875,00

Omschrijving
Akoestisch doek (4749)

Foto op doek, hoogwaardig textiel. De doeken worden van akoestisch materiaal voorzien met hoge geluidsabsorptie.
De akoestiek in een ruimte is aan te passen door middel van geluidsdempend materiaal.

Meer informatie over deze akoestische collectie
De akoestiek in een ruimte is aan te passen door middel van geluidsdempend materiaal. Voor onze nieuwe High-End studio hebben wij gekozen voor kwalitatief hoogwaardige doeken van akoestisch materiaal voorzien met hoge geluidsabsorptie. Na een lange zoektocht en diverse testen in samenwerking met Hennie Retera, kunnen wij u deze unieke collectie presenteren.

Hennie Retera werkt als fotograaf in opdracht, zowel nationaal als internationaal voor bedrijven, waarbij de architectuur de boventoon voert.

Zijn expertise en gedrevenheid komt voort uit de jarenlange samenwerking met projectontwikkelaars, ontwerpers en architecten.

Oog voor vorm en compositie en dat in combinatie met ervaring en liefde voor kunst en cultuur heeft geleid tot deze zeldzame foto's op doek van het ECI complex.

Foto's op doek, hoogwaardige digitale prints op fijnmazig doek in sublimatiedruk op elk gewenst formaat. Deze doeken worden voorzien van akoestisch materiaal met hoge geluidsabsorptie. Naadloos gespannen met randafwerking in aluminium frame.

Poulissen zelf was dermate enthousiast over de werking van deze akoestische prints, dat hij besloten heeft deze ook te gaan gebruiken en verkopen in zijn winkel. Loop gerust bij Poulissen Audio Video Center naar binnen voor het bekijken en bespreken van de mogelijkheden.

ECI Roermond
De ECI is een oud industrieel complex, een fabriek die het ooit was, waar mega machinerie stampten op de betonnen vloeren en de ECI opstuwden in de industriële vooruitgang.

De ruimten zijn verre van neutraal, een industrieel monument groot, brutaal, ruw en uitdagend als het leven zelf.

Hennie Retera: “Het is de fotografische blik en de foto's van het moment die mij meer en meer inspireerden er een aantal op doek te printen. Het resultaat was verbluffend. Het blikveld is verbreed en deze tijdgestuurde kunst van nu gaat meer over de manier waarop de fotograaf kijkt naar z'n omgeving. Uit de chaos komen verschrikkelijk mooie beelden"

Beknopte specificaties

Type product Akoestisch doek
Fotograaf Hennie Retera
Randafwerking Aluminiumframe van 60mm (kleur zwart)
Leverbaar in B x H (cm)
120 x 80 Euro 875
150 x 100 Euro 1050
180 x 120 Euro 1250
240 x 160 Euro 1650
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours