Hul bij Poulissen

Aalt Jouk van den Hul | Discussiesessies over HiFi bij Poulissen in Roermond 
(op inschrijving)

Na de succesvolle bijeenkomsten van vorig jaar hebben wij de heer Van den Hul* opnieuw bereid gevonden voor een exclusieve bijeenkomst op 19 november 2022. De nadruk zal dit jaar liggen op het interactief met elkaar over HiFi van gedachte wisselen, onder leiding van Aalt Jouk van den Hul. Hou je van HiFi, wil je meer te weten komen, discussiëren of wil je liever gewoon komen luisteren wat de heer Van den Hul te vertellen heeft? Kom dan naar een van de onderstaande bijeenkomsten.


Welke onderwerpen zullen tijdens de sessie centraal staan?

De heer Van den Hul wisselt graag actief van gedachte met bezoekers over uiteenlopende HiFi onderwerpen en gaat daar tijdens de bijeenkomsten graag dieper op in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Hoe stel je de ultieme HiFi-installatie samen, wat is daarbij van belang en wat beïnvloedt een goede luisterervaring?  


Zelf een gespreksonderwerp aandragen

Het is vanzelfsprekend mogelijk om vooraf of tijdens de sessie zelf nog een gespreksonderwerp aan te dragen. Geef je onderwerp desgewenst vooraf door via info@poulissen.nl of leg de heer Van den Hul de vraag tijdens de sessie voor.


Wanneer?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Is je belangstelling gewekt? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, het aantal personen en welk tijdstip je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Zaterdag 19 november | 10.00 - 11.30 uur | ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 13.00 - 14.30 uur | ontvangst vanaf 12.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 15.00 - 16.30 uur | ontvangst vanaf 14.30 uur met koffie/vlaai


Poulissen neemt vervolgens contact met je op voor het reserveren van een plek.

* De heer Van den Hul is de oprichter van het audiomerk Van den Hul, een Nederlands bedrijf dat wereldwijd naam en faam heeft gemaakt. Echte liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. Zijn bekendste producten zijn audio- en videokabels en elementen voor platenspelers. Zo bouwde hij zelfs een element en een phono-voorversterker volledig volgens zijn eigen specificaties. De kabels van het merk worden door veel bekende audiofabrikanten, zoals Bowers & Wilkins in haar bekende 800-Series, gebruikt als interne bedrading van apparatuur en luidsprekers.

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND

Tel: 0475-335716


Kan je niet wachten tot dan en wil je nu al in ‘hogere sferen’ komen? Dan is onderstaand fragment uit een presentatie van Van den Hul over analoge audio niet te missen.


Poulissen Audio Video Center Roermond