CD-NT670D

CD-NT670D

Impressie

€ 429,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
CD-NT670D

MusicCast is een nieuwe revolutie in de netwerkaudio, gebruik al uw MusicCast producten samen of afzonderlijk, het is volledig aan u. Bedien het, allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig in gebruik te zijn. Gebruik een geluidsbalk, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio naar keuze, mix en match en breid je MusicCast-systeem uit naarmate de tijd vordert. Het MusicCast-systeem is geheel nieuw van Yamaha en brengt alles voor iedereen overal mee naartoe.


MusicCast breidt de entertainmentmogelijkheden uit
MusicCast maakt gebruik van een hoogwaardig draadloos netwerk voor het leveren van muziek- en audioplezier. Het kan digitale muziekinhoud streamen van uw smartphone, pc of NAS naar andere MusicCast-apparaten in uw huis. Audiocontent van op Bluetooth® aangesloten smartphones of tablets kan ook worden gestreamd naar MusicCast-apparaten in meerdere kamers.

Netwerkcompatibiliteit biedt eenvoudige toegang tot allerlei soorten muziekbronnen
Dit onderdeel is uitgerust met een netwerkspelerfunctie die uw muziekplezier sterk vergroot: van streamingdiensten en andere internetmuziekinhoud tot NAS (Network HDD) of uw persoonlijke computergestuurde muziekbibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan internetradio-uitzendingen. Door uw favoriete radiostations vooraf te selecteren op vTuner - die eenvoudige toegang biedt tot radiostations over de hele wereld - kunt u gemakkelijk genieten van de gevarieerde inhoud van verschillende muziekgenres, net alsof u naar DAB- en FM-uitzendingen luistert. Het is compatibel met hoge-resolutie WAV/FLAC/AIFF 192kHz/24-bits muziekbronnen. Bovendien heeft het een ingebouwde USB-aansluiting op het voorpaneel, en kan het ook worden gekoppeld aan AirPlay, voor het onbeperkt uitbreiden van uw wereld van muziek op een enkel apparaat.

Handige Favoriete Burton zet uw meest geliefde muziek op slechts één druk op de knop
Voor die keren dat je 's morgens net opstaat of wanneer je net thuis bent en je je leefruimte onmiddellijk wilt vullen met muziek, druk je gewoon op de Favoriete knop van de afstandsbediening. Uw favoriete internetradiostation, DAB- en FM-uitzendingskanaal of een andere muziekbron die u vooraf hebt geregistreerd, begint onmiddellijk te spelen.

Geavanceerd, maar eenvoudig technisch ontwerp en exterieurontwerp geërfd van Yamaha's hifitraditie
Technologieën om een hoge geluidskwaliteit bij het afspelen van CD's te garanderen, zoals een variabele snelheidsbuffer die de draaisnelheid van de schijf stabiliseert, en het vasthouden van trillingen en mechanisch geluid tijdens het afspelen. Het uiterlijk heeft een eenvoudig maar luxueus design dat alle Yamaha-hificomponenten gemeen hebben: een slanke schijflade en aluminium draaiknoppen op een met haarlijn afgewerkt aluminium frontpaneel.

 

Beknopte specificaties

Type product Network compatible CD-speler
Gewicht 2,9 kg
Dimensies 314 x 70 x 338 mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours