Assortiment

Poulissen Audio Video Center brengt het beste bij elkaar op het gebied van audio- en video-apparatuur. De showroom van Poulissen bestaat uit een drietal aangrenzende panden die intern met elkaar zijn verbonden. Klassieke bouwstijlen en hypermoderne interieurelementen komen harmonieus samen. Poulissen biedt bezoekers op een vloeroppervlakte van 1800 vierkante meter het beste, het mooiste en het nieuwste aanbod op het gebied van beeld en geluid.

Streamingcenter bij Poulissen

Zo kunt u een kijkje nemen in ons Streamingcenter waar u in een sfeervolle omgeving kennis kunt maken met het volledige assortiment van onder andere Sonos, Bose, Loewe, Heos, Samsung en Bluesound.

Uitgebreid assortiment televisies bij Poulissen in Roermond

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment televisies van LG, Samsung, Loewe en B&O in onze showroom staan. In onze aangrenzende Spectral Store kunt u terecht voor een stijlvol en functioneel televisiemeubel. Via speciale computersoftware kunnen uw wensen zelfs worden gevisualiseerd.

In onze hifi-afdeling kunt u genieten en wegdromen in een van de vele luisterstudio’s met de allermooiste klanken, in alle prijsklassen. In de studio’s treft u het programma van onder meer Bowers & Wilkins, KEF, Marantz, Monitor-Audio, NAD, Denon, Accuphase, Burmester, Esotheric, McIntosch, Rotel en Wharfedale aan. Voorts beschikken wij over een aparte Quad luisterruimte, met de Quad ESL Electrostaten, waar u in alle rust kunt luisteren, zolang u wilt.

Hifi studio's bij Poulissen in Roermond

Verder biedt Bang & Olufsen Poulissen het volledige assortiment van Bang & Olufsen. De revolutionaire Beosound Shape, de verrassende BeoLab 50, dan wel de mooie eenvoud van de BeoVision Eclipse (oled). Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele Bang & Olufsen producten die u bij Poulissen kunt beleven.

Bang & Olufsen bij Poulissen

Wij heten u graag welkom om te komen kijken en te luisteren. En vooral te genieten van ongeëvenaarde beelden en klanken.

Welkom bij Poulissen Audio Video Center