Vier uw Kerstdagen met een scherp geprijsde Loewe televisie, nu met extra garantie!

Loewe Kerstactie

Loewe Gallery Poulissen viert de kerst met scherpe prijzen op Loewe Bild televisies en extra garanties. De kortingen op een Loewe Bild televisie kunnen wel oplopen tot  E500,-.

 

Rond de jaren 20 van de vorige eeuw begon Dr. Siegmund Loewe aan zijn reis om  de perfecte televisie te ontwikkelen die te koop zou zijn voor een passende Siegmund Loeweprijs. Bijna 100 jaar later is het zover. De Loewe Bild televisie is gesierd door perfectie. Het mooi afgewerkte OLED beeldscherm produceert prachtige beelden die lastig te onderscheiden zijn van de buitenwereld. De perfecte combinatie van alle elementen resulteert in een uniek en minimalistisch schitterend uiterlijk. Er is niet alleen maar gedacht aan de voorzijde. De achterzijde is geperfectioneerd door haar hoogwaardig stoffen afdekplaat. De kabels van de televisie worden weggewerkt door deze afdekplaat. De prijzen variëren van E799,- tot  E15.990,-. Trakteer uzelf met kerst op een Loewe televisie.

Loewe BildLoewe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleef de Loewe Gallery Poulissen aan de Schoenmakersstraat 19 of bekijk al onze Loewe producten op onze website. Deze actie Loewe Foldergeldt zowel voor online bestellingen als voor aankopen in onze Gallery. Klik hier voor alle Loewe Bild artikelen en klik op de foto voor de folder. Alle bestellingen worden gratis thuis geleverd.

 

 

 

 

 

 

Loewe