Verbouwingsuitverkoop - Demo Sales

Verbouwingsuitverkoop


Sinds de oprichting van Poulissen Audio Video Center in 1995 is Poulissen steeds blijven uitbreiden en vernieuwen. Met als voorbeeld de eerste Bang & Olufsen Select Store, Loewe Gallery en de gecertificeerde Bowers & Wilkins 800 diamond-room in Nederland. Ook hebben wij een volledig apart streamingcenter en meerdere luisterkamers ingericht met akoestische aanpassingen, waardoor wij een compleet advies kunnen geven.

 

Banner uitverkoop

Poulissen Audio Video Center zet nu opnieuw de toon en realiseert een speciale Devialet ruimte om u op de best mogelijke manier kennis te laten maken met het aanbod van Devialet. In deze nieuwe ruimte kun u terecht voor al het audiogeweld dat Devialet te bieden heeft, met als eerste in Nederland een exclusieve Phantom-opstelling volledig in surround!

Aaneenvolgend zal Poulissen een speciale afdeling voor het presenteren van inbouwluidsprekers gaan realiseren. Wij streven er steeds na om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en informeren tijdens hun zoektocht naar de perfecte audio/video oplossing. Het adviseren en begeleiden van inbouwproducten, zoals luidsprekers die in de muren worden weggewerkt dan wel onzichtbare luidsprekers wordt steeds belangrijker.

 

Een deel van ons huidige assortiment moet plaats maken voor de herinrichting van onze winkelruimten. Ook maken wij van deze gelegenheid gebruik om actuele producten te verversen. Daarom bieden we onze topapparatuur éénmalig aan tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Een uitgelezen kans om uw droomcombinatie werkelijkheid te laten worden.

Klik hier en bekijk ons voordeelaanbod. Heeft u andere producten in gedachten dan welke wij in onze winkel opgesteld hebben staan? Geeft dit dan gerust aan en wij zullen met u de mogelijkheden bespreken. Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan Poulissen.

Banner uitverkoop

De uitbreiding van onze luisterstudio’s bij Poulissen Audio Video Center is reeds van start. Tijdens de realisatie van de nieuwe studio’s zijn wij overigens gewoon geopend.


Heeft u interesse in inruilapparatuur? Klik hier en bekijk ons Second-Life aanbod.