Verbouwing en uitverkoop tijdens lockdown

Verbouwingsuitverkoop


Ook wij hebben door de huidige Covid-19 maatregelen tijdelijk onze fysieke winkel deuren moeten sluiten. Uiteraard staan we zoals gebruikelijk voor u klaar, voor advies bij aankoop van een nieuwe audio/video installatie, maar ook voor service en desgewenste huisbezoeken zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast zijn we op de achtergrond hard aan het werk om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze website wordt geoptimaliseerd en het online assortiment verder uitgebreid.

 

VerbouwingVerbouwing en uitverkoop tijdens lockdown

In de periode dat onze winkeldeur gesloten is, maken we gebruik van de gelegenheid om onze winkel te verbouwen. Dit alles om u een nog mooiere ervaring te kunnen bieden. We kijken dan ook enorm uit u weer te mogen ontvangen in onze vernieuwde luisterstudio’s.

 

Wat zijn we allemaal aan het doen?

We lichten graag alvast een tipje van de sluier op. Momenteel vernieuwen en optimaliseren we een aantal van onze luisterstudio’s. Niet alleen optisch maar ook akoestisch worden er aanpassingen gedaan. Daarnaast breiden we ons assortiment bekabeling en accessoires uit.

 

Nieuwe luisterstudio

We hebben een van onze studio’s compleet verbouwd en zo voor u ingericht, dat u ook hier in alle rust, afgezonderd van andere klanten kunt luisteren. In deze ruimte kunnen wij een speciale opstelling voor u maken welke aan uw wensen voldoet. Echt maatwerk.

 

Nieuwe surround studio

Naast persoonlijk advies kunt u in onze volledig vernieuwde surround studio ervaren wat er allemaal mogelijk is voor een home cinema opstelling. Van een eenvoudige 5.1 opstelling tot een uitgebreide Dolby Atmos™ opstelling. Deze studio biedt de mogelijkheid aan u om dit zelf te ervaren.
 

Uniek schakelsysteem

Ook onze studio op de eerste etage is gemoderniseerd en voorzien van een nieuw plafond en aangename verlichting. In deze studio bieden wij u de mogelijkheid om eenvoudig en zelfstandig ruim 30 verschillende luidsprekers met elkaar te vergelijken en te ervaren door middel van ons uniek schakelsysteem.
 

Verbouwing en uitverkoop tijdens lockdown

Specialisatie akoestiek

De afgelopen periode heeft Poulissen Audio Video Center zich gespecialiseerd in akoestische aanpassingen. Door onze nieuwe samenwerking met Incatro Room Acoustics bieden wij een uitgebreid assortiment aan akoestische producten en oplossingen. Deze zijn speciaal gericht op HiFi en woonkamer akoestiek. Binnenkort zullen wij hier meer over bekend maken.


Accessoires en bekabeling

Wij hebben extra ruimte gecreëerd waarin wij nu nog meer mooie HiFi accessoires en bekabeling kunnen presenteren. We hebben een aantal nieuwe merken waar we u binnenkort meer over vertellen.

 

Verbouwingsuitverkoop

Bij een verbouwing hoort ook plaatsmaken voor nieuwe dingen. We hebben voor u diverse mooie showroom producten geselecteerd die voor een zeer speciale prijs aangeboden worden. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Klik hier en bekijk de aanbiedingen.