Upgrade naar perfectie

Bang & Olufsen BeoVision Eclipse

UPGRADE NAAR PERFECTIE
ONTVANG TOT €1.250 KORTING ALS U UW TV INRUILT VOOR DE NIEUWE BEOVISION ECLIPSE.
 

Bang & Olufsen-producten zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Maar als u de nieuwste innovatie ziet, komt u wellicht in de verleiding om uw televisie te upgraden. En zeker nu, want we hebben een buitengewoon aantrekkelijke aanbieding voor u.

TIL UW HOME-ENTERTAINMENT NAAR EEN HOGER NIVEAU.

De nieuwe webOS Smart TV combineert ultrascherpe OLED 4K beelden met 's werelds krachtigste tv-geluid dankzij een ingebouwd audiosysteem voor draadloze streaming van muziek en radio. De BeoVision Eclipse is verkrijgbaar in 55 en 65 inch.

We bieden u tot 15 mei 2018 de gelegenheid om te profiteren van tot wel €1.250 korting op de aanschafprijs als u bij aankoop van een BeoVision Eclipse uw oude televisie inruilt, ongeacht het merk. *

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Bezoek ons op uw gemak en ervaar de BeoVision Eclipse tijdens een live demonstratie. We hopen u binnenkort te mogen begroeten en u meer te kunnen vertellen over deze aanbieding.


 

*Bespaar tot wel €1.000 bij inruil voor een BeoVision Eclipse 55" of €1.250 voor de BeoVision Eclipse 65". Deze aanbieding geldt voor één tv van ongeacht welk merk en is geldig tot 15.05.2018 onder voorbehoud van beschikbaarheid. BeoVision Eclipse 55”: adviesprijs vanaf €8.295, BeoVision Eclipse 65": adviesprijs vanaf €11.995. Energieklasse A. Prijzen zijn exclusief installatie en muurbeugel/vloerstand. Inclusief BeoRemote One.

B&O Eclipse bij Poulissen in Roermond