TIDAL HiFi Abonnement-Actie bij KEF

KEF LS50 Wireless

Met plezier delen wij u mede, dat KEF LSX en LS50 Wireless-kopers nu een GRATIS TIDAL HiFi-abonnement van zes maanden wordt aangeboden wanneer zij hun producten online registreren op KEF.com.

Dit is een uniek moment om de bekroonde KEF-modellen nu aan te kopen. U bespaart € 120 en profiteert zes maanden lang van een high-res streaming-service - helemaal gratis!

Details over deze promotie zullen beschikbaar zijn op KEF.com en zal beschrijven wat klanten moeten doen om hun gratis zes maanden durende TIDAL HiFi-abonnement te claimen.

KEF - TIDAL actie

Algemene voorwaarden van de KEF TIDAL HiFi-promotie

Deze aanbieding is van toepassing op eerdere en nieuwe aankopen van KEF LSX en LS50 Wireless.
Deze TIDAL-promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe product registraties, en kan dus niet worden verzilverd wanneer je je KEF LSX of LS50 Wireless hebt geregistreerd vóór Maandag 8 Maart 2019.
Deze aanbieding is alleen van toepassing op eerste TIDAL HiFi-abonnement.
Om in aanmerking te komen, moet de productregistratie worden voltooid op https://nl.kef.com/warranty/register met alle details volledig ingevuld.
Na de productregistratie ontvangt u binnen 3 werkdagen een unieke code en instructies voor activering.
Dit aanbod staat open voor klanten in Nederland. KEF behoudt zich het recht voor om deze promotie zonder voorafgaande kennisgeving te staken, aan te passen of te wijzigen.