CG-10M

TEAC CG-10M zwart

Impressie

€ 1.499,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
CG-10M

Een geheel nieuwe Master Clock Generator voor het Hi-Res-tijdperk.

De CG-10M is een masterklokgenerator die een extreem nauwkeurig kloksignaal levert om Digitaal-naar-analoog converters (DAC's) in staat te stellen op hun best te presteren.

Het is een bekend feit onder audiofielen dat het kloksignaal de basis vormt voor alle digitale signaalverwerking. Digitale signalen, zoals PCM, zijn bijvoorbeeld uiterst fijn verdeeld in tienduizenden delen per seconde langs de tijdas. Als die fundamentele tijdas fluctueert tijdens het proces van D / A-conversie, is het veel moeilijker om een analoge audiogolfvorm weer te geven die identiek is aan het origineel. Dit geldt des te meer voor DSD-audiosignalen die werken op MHz-snelheden in de tijdas. Daarom is het hebben van een zo nauwkeurig mogelijk kloksignaal erg belangrijk voor het opnieuw creëren van digitale audiosignalen, met name HiRes-bestanden die ultrahoge sampling-rates gebruiken, zoals DSD 22,5MHz of PCM 768kHz.

Het hart van de hoofdklokgenerator is een kristaloscillator, ingekapseld in een temperatuurgestuurde doos, de "oven", om de beste en stabiele prestaties te handhaven onder een ideale temperatuurvoorwaarde voor kristaloscillatie. Deze ovengestuurde kristaloscillator (OCXO, afgekort) genereert een extreem nauwkeurig 10 MHz kloksignaal dat binnen ± 3 ppb van frequentietemperatuurkarakteristieken ligt en binnen ± 0,1 ppm frequentienauwkeurigheid.

De elegante analoge meter op het voorpaneel geeft een visuele indicatie van de status van de interne kristaloscillator ten allen tijde ..

De CG-10M is een masterklokgenerator die de beste prestaties naar voren laat komen van USB-DAC's, netwerkspelers, CD-spelers en elk ander apparaat dat een 10 MHz klokingang ondersteunt.

Beknopte specificaties

Type Product Master Clock Generator
Afmetingen (B x H x D) 290 x 84.5 x 248.7 mm
Gewicht 3.6 Kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours