Guarneri Tradition

Sonus Faber Guarneri TraditionRed

Impressie

€ 8.249,00

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Guarneri Tradition

Nu in zijn vierde restyle, structureel en technologisch verbeterd, blijft Guarneri de meest emblematische boekenplankluidspreker van Sonus faber, krachtig en elegant tegelijk.

 

CARBON FIBRE STAND

 

Een koolstofvezel monocoque met een karakteristieke gebogen vorm die, hoewel veel lichter en akoestisch transparanter dan zijn voorganger Guarneri-evolutie, maximale structurele stijfheid garandeert.

 

 

 

HET ZOETE LEVEN VAN DE ESTHETIEK

 

De wereld van de scheepswerven en de traditie van de Italiaanse "meester-timmerlieden" waren de inspiratie voor het ontwerp van de traditie-collectie. De nieuwe Wengè-afwerking met esdoornhouten inserts vertegenwoordigt de echte esthetische nieuwigheid van de collectie en verbindt deze onmiddellijk met het elegante en tijdloze uiterlijk van de beroemdste Italiaanse motorboten van `La Dolce Vita`` door de iconische houten rompen.

 

KENMERKEN

 

Een akoestisch instrument dat in de omgeving leeft, wordt er onderdeel van en fungeert zowel als een muzikale bron en als een inrichtingselement; het is dit concept waarvan Guarneri Traditie een directe uitdrukking is.

 

Beknopte specificaties

Type Product Monitor luidspreker incl. stand
Frequentie bereik 40Hz - 35.000Hz
Impedantie 4 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen 30 - 250 watt
Afmetingen (H x B x D) 377 x 239 x 375 mm
Gewicht 16 kg
Garantie 5 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours