Sonus faber introduceert de Maxima Amator

Sonus Faber Maxima Amator

Met veel trots introduceert Sonus faber de Maxima Amator, een volledig nieuw topmodel in de Heritage serie.

De Maxima Amator is een vloerstaande 2-weg luidspreker. De Maxima Amator is het resultaat van een project van de ontwikkelaars van Sonus faber. Enkele jaren geleden werd gestart met een project dat onmogelijk leek. Nu is dit project voltooid: het maken van een vloerstaande 2-weg luidsprekers uit een massief houten kast.

Sonus Faber Maxima AmatorDe kast van de Maxima Amator is afgewerkt met de mooiste materialen, het allerbeste hout, leer en marmer.

Door het gebruik van massief hout, een levend natuurproduct, moest er nauwkeurig gekeken worden naar de werking van het hout om vervorming te voorkomen. 

SSonus Faber Maxima Amatoronus faber heeft tijdens de ontwikkeling van de grote kast dan ook gebruik gemaakt van de nieuwste houtdroogtechnieken, CNC freestechnieken en flexibele lijm.

De Maxima Amator is voorzien van een 28mm Damped Apex Dome™ tweeter en een 180mm midrange/woofer die ook gebruikt wordt in de veel geprezen Electa Amator III. Het volledig nieuw ontwikkelde crossover filter zorgt voor een perfecte balans tussen tweeter en woofer. Het filter is zelfs zo mooi geworden dat het zichtbaar is aan de achterzijde van de luidspreker.

Om het beste resultaat te bereiken, zijn er veel lange tests en Sonus Faber Maxima Amatorluistersessies geweest. Het resultaat is dan ook deze geweldige luidspreker, met de echte Sonus faber sound.

De Sonus faber Maxima Amator is leverbaar voor een prijs van € 7498,- p.s.

Voor meer informatie klik hier.

 

In onderstaand filmpje kunt u de officiële introductie bekijken: