Roam SL

Overal een naadloze luisterbeleving Geniet van de unieke Sonos-beleving op wifi en stream rechtstreeks vanaf je smartphone, tablet of computer met ...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 179,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Roam SL

Overal een naadloze luisterbeleving

Geniet van de unieke Sonos-beleving op wifi en stream rechtstreeks vanaf je smartphone, tablet of computer met bluetooth. Roam SL maakt automatisch verbinding met je thuisnetwerk en schakelt over naar je telefoon als je de deur uit loopt. Het enige waar je over hoeft na te denken is wat je wilt afspelen.

 

10 uur afspeeltijd

Aangedreven door de ingebouwde oplaadbare batterij staat Roam SL de hele dag voor je klaar. Of je nu wilt ontspannen in de tuin of ontsnappen naar het bos.


Sonos

Geluid dat alle verwachtingen overtreft

De nauwkeurig ontworpen akoestiek produceert het heldere, diepe en volle geluid dat je verwacht van een veel grotere speaker.

  

Verfijnd design

De slanke, doordachte vorm van Roam SL past naadloos in elk interieur, en door zijn lichte gewicht en ergonomische model is hij gemakkelijk te hanteren.


Sonos


Robuuste duurzaamheid

Dankzij de stevige constructie en IP67-rating is Roam SL valbestendig, 30 minuten waterdicht tot 1 m diepte, ondoordringbaar voor stof en klaar voor elk avontuur.  

 

Ongelofelijk vanuit elke hoek

Als Roam SL rechtop staat neemt hij nauwelijks plaats in beslag, en dankzij de afgeronde driehoekige vorm past hij precies in een hoek als je maar weinig ruimte hebt.

Zet hem op oneffen oppervlakken horizontaal neer voor extra stabiliteit. De driehoekige vorm zorgt dat het geluid subtiel naar je oor wordt gericht voor een betere luisterervaring.


Sonos

Moeiteloos opladen

Laad Roam SL draadloos op met een Qi-gecertificeerde oplader of gebruik de meegeleverde kabel. Opladen is supereenvoudig met onze speciale draadloze oplader waarop je Roam SL snel magnetisch vastklikt.  

Beknopte specificaties

Type product Draadloze speaker
Weight (kg) 0,42
Height 168 mm
Width 59 mm
Length/Depth 62 mm
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours