Move

Sonos move zwart

Impressie

€ 399,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Move

Ultraduurzaam Geen zorgen als je hem per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. De onderdelen van Move worden beschermd door een slijtvaste, schokbestendige behuizing.

Eenvoudig opladen Move hoeft niet in het stopcontact. Plaats de speaker op de meegeleverde lader voor binnen, dan heb je snel stroom als je wilt luisteren. En met een extra oplader heb je overal toegang tot stroom.

Met Move geniet je overal van krachtig geluid. Bedien hem thuis met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2, en stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is. 

Weerbestendig Je hoeft je geen zorgen te maken over gemorste druppels of onverwacht slecht weer. Move heeft een sterke en duurzame buitenkant die voldoet aan beschermingsgraad IP56, en is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vallen, stoten, vocht, stofdeeltjes, uv-stralen en extreme temperaturen.

11 uur afspeeltijd Geniet de hele dag van briljant geluid. Move kan makkelijk opnieuw opgeladen worden met behulp van de meegeleverde oplader, en als je onderweg bent kun je hem opladen met een compatibele USB-C-oplader.

AfmetingenAudio Twee D-klasse versterkers. Perfect afgestemd op de drivers en de akoestiek van je speakers. Een geluidssignaal geeft aan dat Sonos Move je heeft gehoord en bezig is met het vinden van een antwoord. De far-field microfoons maken gebruik van slimme stemherkenning en ruisonderdrukking. Een naar beneden gerichte tweeter zorgt voor een heldere en duidelijke weergave van hoge frequenties en geeft een gelijkmatige dekking voor een ultrabreed geluidsveld. Een in de behuizing ingebouwde mid-woofer zorgt voor de getrouwe weergave van stemmen op middenfrequenties, plus een diepe, rijke bass.

IP-rating IP56-rating voor bescherming tegen stofdeeltjes en vloeistofspatten.

Afmetingen H x B x D 240 x 160 x 126 mm

Productafwerking Zwart met zwarte grille

Functies bovenpaneel Touchbediening voor volume, vorige/volgende track, afspelen/pauzeren, microfoon uitschakelen. Led-indicatoren geven de status, mute-stand, en gesproken feedback aan. Volledige privacy Een brandende led-indicator zorgt ervoor dat je altijd weet of de microfoon van je speaker actief is.

Gewicht 3 kg inclusief batterij

Stroom & Netwerk

Voeding USB-C-adapters moeten één of meer van de volgende uitgangsniveaus ondersteunen: 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/2,25 A.

Stroomtoevoer via oplader Invoer: 100-240 V, 50-60 Hz, 1,2 A. Uitvoer: 18 VDC, 2,5 A

Wifi Ondersteunt 802.11 b/g/n, 2,4 GHz en 5 GHz.

Bluetooth Stream met bluetooth via je telefoon of ander geschikt apparaat muziek en meer als je van huis bent.

Apple AirPlay 2 Werkt met AirPlay 2 op Apple-apparaten iOS 11.4 en hoger.

Batterij 36 Wh 10 uur per lading Afspelen van -10°C tot 55°C. Opladen van 0°C tot 45°C.

53t2

 

 

Beknopte specificaties

Type product Streaming product
Batterijduur 10 uur
Afmetingen 24 x 16 x 12,6 cm (HxBxD)
Gewicht 3 kg
Multiroom Ja
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours