Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

Poulissen eigen serviceteam

Service

Grenzeloze service. Dat is het handelsmerk van Poulissen Audio Video Center. We nemen alle tijd voor het beste advies. En blijven elke klant met raad en daad bijstaan. Voor de beste oplossingen. Ook na jaren.

Bij ons draait het nog echt om de band met de klant. En die reikt verder dan de gebruikelijke winkeltijden. U kunt ook in de avonduren een afspraak maken. En als dat beter schikt, komen we gewoon bij u thuis. Voor advies op maat.

Poulissen Audio Video Center is ook uw partner bij nieuwbouw, of verbouwingen. Het integreren van audiovisuele kabels en leidingen tijdens de bouw levert grote kostenbesparingen op. We gaan samen met u aan tafel om uw wensen te inventariseren en u optimaal te adviseren. In overleg met aannemer, architect en interieurvormgever zorgen we voor innovatieve totaalconcepten zodat u desgewenst in elke ruimte van uw huis kunt genieten van het mooiste beeld en geluid. Dat betekent nooit meer kostbaar breek- en hakwerk, of ontsierende kabels in uw woning. Uw huis is immers al uitgerust voor de ongekende digitale mogelijkheden van morgen. Wij staan garant voor een optimale begeleiding bij dat bouwproces.