HD 660S

Sennheiser HD 660S

Impressie

€ 499,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
HD 660S

Sennheisers nieuwe HD 660 S is de ideale open, dynamische koptelefoon voor de gepassioneerde audiofiel.

Met de nieuwe HD 660 S geniet je van een gesofisticeerde audiofiele sound in nog meer luisteromstandigheden. De opvolger van de legendarische HD 650 munt uit door verbeterde prestaties en een nieuw omzetterontwerp. Dankzij de lagere impedantie geldt zijn sound als een referentie, ook wanneer hij aangesloten is op hi-res mobiele spelers. Zijn veelzijdigheid is dan ook indrukwekkend. De HD 660 S is een elegant ontworpen stukje kwaliteitsengineering, dat met zijn precieze klank en grote draagcomfort perfect tegemoetkomt aan de verzuchtingen van de veeleisende luisteraar.

Klank voor de gepassioneerde muziekfreak

De HD 660 S is gemaakt voor de veeleisende luisteraar. Hij doet nog beter dan de toch al uitzonderlijke prestaties van zijn voorganger, de legendarische HD 650. Met zijn scherpe basgeluid, een uitstekende respons in de middelste frequenties en zachte, aangenaam natuurlijk klinkende hoge tonen biedt de HD 660 S een expressiviteit die je elke emotie en nuance van de muziek doet beleven alsof je erbij was. En ondertussen blijft zijn geluid uitzonderlijk nauwkeurig en transparant klinken.

De allernieuwste Sennheiser-technologie

De HD 660 S kreeg een nieuw omzetterdesign, ontwikkeld door Sennheiser. Dat resulteert in een verbeterde sturing van de diafragmabewegingen, dankzij een speciaal vervaardigd precisieweefsel in roestvast staal aangepast aan de contouren van het diafragma. Extreem lichte spreekspoelen uit aluminium garanderen de getrouwst mogelijke impulsen. De omzetters zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand gekoppeld om consistent kleine toleranties (±1 dB) mogelijk te maken.

Sennheiser HD660s connectiviteitUiterste connectiviteit

De HD 660 S is ontworpen voor de muziekliefhebber die de beste kwaliteit wil van heel uiteenlopende geluidsbronnen. Dankzij zijn lage impedantie biedt hij een getrouwheid die als referentie kan gelden, ook met mobiele hi-res spelers. Natuurlijk ontplooit de HD 660 S zijn volle potentieel wanneer hij aangesloten wordt op de gebalanceerde uitgangen van een specifieke koptelefoonversterker, zoals de HDV 820 of de gebalanceerde uitgang van een mobiele digitale audiospeler. Bijgevolg wordt hij ook geleverd met een keuze aan kabels voor ongeveer elke gelegenheid. Al die kabels zijn vervaardigd uit zeer goed geleidend OFC-koper. Ze gaan gepaard met bijzonder weinig contactgeluid en kregen ook een robuuste versterking uit para-aramide.

Ontworpen voor het hoogste comfort

De hele HD 660 S staat in het teken van een absoluut luisterplezier, niet het minst zijn vederlichte en toch solide open bouw. De elliptische oorkappen volgen de anatomie van het oor, terwijl de dikke polstering van de hoofdband en de vervangbare oorkussens garant staan voor uren en uren luisterplezier in alle comfort.

Sennheiser HD660s look

Een gesofisticeerde look

De zuivere en moeiteloze sound van de HD 660 S wordt weerspiegeld in zijn nieuwe design in matzwart met antraciet. Deze HD 660 S is dus ook esthetisch een topper, van een tegelijk hedendaagse en tijdloze stijl en elegantie en een compromisloos vakmanschap, net als alles aan de HD 660 S.

Beknopte specificaties

Type product Hoofdtelefoon
Impedantie 150 Ω
Aansluiting Vergulde stereo-jackstekker 6,35 mm, ongebalanceerd, 3-pins 4,4 mm, gebalanceerd, 5-pins
Frequentiereactie 10 – 41.000 Hz (-10 dB)
Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL) 104 dB bij 1V 1kHz
Oorkoppeling Over-ear (ooromsluitend)
THD + N, totale harmonische vervorming en ruis < 0,04% (1 kHz, 100 dB)
Transductorprincipe (hoofdtelefoons) Dynamisch, open
Weight w/o cable Ongeveer 260 g (zonder kabel)
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours