UE55KS9000 Curved Showroommodel

Samsung UE55KS9000 Showroommodel

Impressie

€ 2.599,00 € 1.198,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
UE55KS9000 Curved Showroommodel

Samsung UE55KS9000 S-UHD Curved TV

Dit betreft ons showroommodel.

HDR1000 is een techniek welke zorgt voor realistischere en natuurlijkere beelden. De helderheid is veel hoger, het contrast veel intenser, en ook de kleuren zitten dichter bij de realiteit.

Het quantum dot scherm zorgt dankzij de 10 bit kleurverwerking dat u kunt geniet van maar liefst 64 x meer kleurdetails vergeleken met de voorgaande UHD schermen van 2014 van Samsung. Zo worden zelfs de subtielste kleurovergangen en fijnste nuances perfect getoond. De combinatie van rijke kleuren en subtiele tinten creërt de meest levensecht beelden.

Met de Samsung curved TV haalt u de cinema ervaring in huis. De curved TV zorgt voor een natuurlijke kijkervaring omdat de vorm van de curve aansluit bij de bolling van het oog.

Het toestel maakt gebruik van de Auto Depth Enhancer. Deze herkent individuele objecten in het beeld en welke dele vooraan of achteraan liggen. Hierdoor optimaliseert hij het contrast zodat objecten vooraan sterk geaccentueerd worden en het beeld nog meer diepgang krijgt.

Samsung Smart TV is het startpunt van uw entertainment systeem. Het systeem is eenvoudig te bedienen en zeer overzichtelijk. Dit is dan ook toegangspunt voor live TV, apps, games en meer. Dit alles is direct beschikbaar wanneer u de TV inschakelt.

Ultra black, ook wel Moth eye genoemd is een speciale schermcoating geïnspireerd op het ook van een mot. Deze coating zorgt voor vermindering van de hinderlijke reflecties in het beeld. Dit zorgt dan ook voor een comfortabelere kijkervaring. Bovendien verbetert de zwartweergave aanzienlijk, waardoor het beeld zelfs in een lichte woonkamer veel meer contrast toont.

One Connect is de oplossing voor vele lelijke kabels die achter uw toestel hangen. De One Connect zit met een enkele kabel verbonden aan uw TV. De One Connect is voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden.

Peak illuminator onderzoekt de helderheid in elk beeld, en accentueert op een slimme manier de helderste delen. De energie die het scherm kan besparen door de leds in donkere delen van het beeld te dimmen, gebruikt het in de helderste delen. Zo heeft de hogere helderheid geen zware impact op het verbruik.

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert snel op opdrachten en apps worden direct gestart. Door deze processor is multitasken mogelijk met het Multi-Link Screen.

Beknopte specificaties

Type product Curved 4K TV
Beeldformaat 55 Inch/138cm
Resolutie 3.840x2.160 (4K Ultra HD)
Curved Ja 4200R
HDR Ja HDR1000
Quantum Dot Display Ja
10 Bit support Ja
Afmetingen zonder voet 1226 x 713.2 x 93.3 mm
Afmetingen met voet 1226 x 800 x 376 mm
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours