QE55Q8C Showroommodel

Samsung QE55Q8C Showroommodel

Impressie

€ 3.199,00 € 1.799,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
QE55Q8C Showroommodel

Energielabel Samsung QE55Q8CSamsung QE55Q8C

Betreft ons showroommodel

De Samsung QE55Q8C de 'maatstaaf' voor de nieuwe generatie televisies. Een Parel in de woonkamer met zijn 360° Metal Design, curved scherm en fonkelend beeld dankzij QLED-technologie met HDR 1500. Zelfs de meest intense actiebeelden worden haarscherp weergeven dankzij de hoge PQI van 3200.

Q Picture
De naam QLED komt van Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum Dot staat voor het helderste en scherpste beeld dat je kunt krijgen. Over het scherm ligt een laag nanokristallen die onder invloed van licht opkleuren, met een veel hoger kleurbereik tot gevolg.

Q Color
De QLED tv levert als eerste ter wereld een 100% kleurvolume , waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen.

Q Contrast
Het nieuwe QLED paneel maakt gebruik van een speciale antireflecterende laag. Die verhindert storende reflecties die anders een negatieve impact zouden hebben op het contrast en helderheid. Zo kan de QLED tv een diep en rijk zwart weergeven. Of de Scène nu licht of donker is, de TV geeft perfect alle detail weer, en dat ongeacht of je kijkt in een donkere of heldere omgeving.

Q HDR
High Dynamic Range(HDR) is een nieuwe beeldtechnologie die een waarheidsgetrouw beeld weergeeft. QLED tv’s zetten nu een nieuwe standaard voor maximale helderheid met HDR 1500 (1.500 nits) en HDR 2000 (2.000 nits voor de 65Q9F). Dat is tot 5x helderder dan een conventionele televisie. En dat zonder impact op kleurweergave, die bij elk niveau van helderheid nauwkeurig blijft.

Q Viewing Angle
Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht waar je zit. QLED tv’s leveren binnen een ruime hoek een consistente helderheid. Ook de kleurweergave blijft binnen een veel grotere hoek correct. Dit zorgt er voor dat elke zitplaats de beste zitplaats is.

Q Smart
Bedien uw tv en alle rand apparatuur vanaf nu met een en dezelfde afstandbediening met de nieuwe Samsung One Remote Control.
Met Samsung Smart Hub brengt u al uw entertainment samen: live TV, externe bronnen, apps, streaming diensten en games. Zijn eenvoudig te vinden met een druk op de knop. Daarnaast is uw tv eenvoudig te bedienen via de Smart view app op uw smartphone.

Q Style
Door de ‘Invisable Cable’, een enkele transparante kabel, welke uw One Connect-box met uw tv verbind. Heeft u geen last meer van de vele kabels van randapparatuur welke u aansluit op uw tv. De One Connect-box kunt u samen met de randapparatuur verbergen in een kast.
Met de optionele NO GAP Wall Mount maakt u een ophanging mogelijk die perfect aansluit tegen de muur, zonder tussenruimte.  

Beknopte specificaties

Type product QLED TV curved
Beeldformaat 138cm/55 inch beelddiagonaal
Resolutie 3.840x2.160 (4K Ultra HD)
HDR Q HDR 1500
Afmetingen zonder stand (BxHxD) 1225.3 x 705.7 x 90.8 mm
Afmetingen met stand (BxHxD) 1225.3 x 790.2 x 300.8 mm
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours