QE43Q67TAS

Samsung QE43Q67T

Impressie

€ 799,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
QE43Q67TAS

De meest pure kleuren voor het helderste beeld

Samsung100% kleurvolume

Samsung’sQuantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het die rijke kleurgradaties weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn het de eerste TV’smet een gecertificeerd 100% kleurvolume*. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater en is de heldere hemel een feest van kleuren.

Zie alle nuances

Quantum HDR

High DynamicRange (HDR) is een beeldtechnologie die je onderdompelt in Samsungbeelden met zoveel fantastische kleuren en intense contrasten dat ze bijna echt lijken. HDR-films kunnen tot 400 nitshelderheid bevatten, een enorm verschil tegenover de 100 nitsvan klassieke SDR-content. QLED TV’szijn dankzij Quantum HDR optimaal geschikt om deze heldere beelden in al hun nuances weer te geven met een piekhelderheid van maar liefst 400 nits. HDR10+ garandeert in elke scène optimaal contrast. Geniet van de helderste en meest contrastrijke beelden, en optimaal detail in donkere en lichte beelden.

De mooiste TV, ook als hij uit staatSamsung

AmbientMode

We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm… maar we zien liever niet dat zwarte scherm als de TV uit staat. Dankzij AmbientMode heeft je TV ook een functie als hij uitstaat, bijvoorbeeld als fotolijst. Of kies voor een decor dat je kleur matchtmet je woonkamer; zo integreer je je TV perfect in je interieur.

Vanaf 2020 gebruik je AmbientVibeom automatisch muziek en video te kiezen die passen bij je stemming, of bij het weer. Wil je elke dag bepaalde informatie krijgen, bijvoorbeeld je agenda of het weerbericht, stel dan een Routine in. En wie zijn TV als een reusachtige fotolijst wil gebruiken kan nu nog eenvoudiger en intuïtiever foto’s uploaden.

Eén remote voor alle toestellenSamsung

OneRemote Control

Met de OneRemote Control bedien je alle apparaten die aangesloten zijn op je QLED TV. Je Blu-ray-speler en je soundbar; je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet, en de tafel blijft netjes opgeruimd. Netflix, Amazon Prime & RakutenTV hebben een eigen knop zodat je je favoriete streaming dienst binnen één seconde opstart.

 

SamsungZie twee schermen tegelijkertijd

Multi View

Multi View splitst je TV-scherm in tweeën en zet de content waarnaar je kijkt aan een kant en geeft een synchrone weergave van het scherm van je smartphone aan de andere kant. Zo kun je tijdens het spelen naar de video's van bekende gamers kijken.

 

 

Samsung

Beknopte specificaties

Type Product QLED TV
Beeldformaat 108 cm/43 Inch Beelddiagonaal
Resolutie 3.840x2.160 (4K Ultra HD)
HDR Quantum HDR/HDR10+
PQI (Picture Quality Index) 3200
Afmetingen zonder voet (B x H x D) 963.5 x 557.7 x 56.8 mm
Afmetingen met voet (B x H x D) 963.5 x 629.4 x 195.2 mm
Gewicht zonder voet 9.0 kg
Gewicht met voet 9.2 kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours