X1

X1 Het klassieke ontwerp van de draaitafel opnieuw uitgevonden. De X1 draaitafel is gebaseerd op hetzelfde concept als de P1, maar is in elk opzicht ...

Lees meer

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 799,00

Omschrijving
X1

Pro-JectX1
Het klassieke ontwerp van de draaitafel opnieuw uitgevonden. De X1 draaitafel is gebaseerd op hetzelfde concept als de P1, maar is in elk opzicht verbeterd dankzij moderne materialen en geavanceerde nieuwe productiemethoden. Hoewel de basisfilosofie van het ontwerp ongewijzigd blijft, zijn er talloze verbeteringen in vrijwel elk element van de nieuwe X1. Acht laklagen en een met de hand gepolijste afwerking zorgen voor een exquise look en feel, die generaties lang meegaat. Binnenin bevindt zich een geavanceerde DC/AC-generator die, in combinatie met de handige snelheidsregelaar, schone en stabiele stroom levert aan de stille motor. De motor is losgekoppeld van de sokkel via een nieuw motorophangingssysteem dat trillingen isoleert en onderdrukt. In de X1 drijft de motor een zware, 1,5 kg wegende, niet-resonante acrylplaat aan via een subplaataandrijvingssysteem en een hoofdlager van topkwaliteit voor een vloeiende rotatie. Dit is het perfecte platform om uw kostbare vinylplaten op te plaatsen en garandeert absolute betrouwbaarheid in zijn prestaties en akoestische karakter.

De X1 bevat een nieuw ontwikkelde koolstofvezel/aluminium composietconstructie toonarm. Deze 8,6" toonarm is ongelooflijk licht en stijf, met een opmerkelijke weerstand tegen externe interferentie. Met een geïntegreerde headshell en tonearmbedrading uit één stuk biedt de X1 ook azimut- en VTA-aanpassing, wat de flexibiliteit biedt voor optimalisatie met een enorm scala aan cartridges.

De toonarm maakt gebruik van TPE gedempt contragewicht, waardoor resonanties tot een minimum worden beperkt. De X1 wordt Pro-Jectook geleverd met onze Connect it-kabels, een semi-gebalanceerde kabel met lage capaciteit en superieure afscherming, geoptimaliseerd voor draaitafelgebruik.

Pick it S2 MM
Bewegend magneetelement
De Pick it S2 MM is vervaardigd door de cartridge-experts van Ortofon en geïntoneerd door het ontwerpteam van Pro-Ject. Hij biedt een gedetailleerde geluidsweergave en een breed geluidsbeeld.

Pro-Ject

 

Beknopte specificaties

Type Product Platenspeler
Snelheid 33, 45, 78 (elektronische snelheidsverandering)
Aandrijving riemaandrijving
Toonarm 8,6 ”carbon / aluminium sandwich
Effectieve armlengte 218,5 mm
Overhang 18 mm
Effectieve toonarmmassa 10,0 g
Energieverbruik 5,0 watt max / <0,3 watt stand-by
Afmetingen 415 x 125 x 335 mm (BxHxD)
Gewicht 7 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours