T1 BT

Audiofiele draaitafel op instapniveau Ingebouwde bluetooth zender & phonotrap - Made in Europe De stijlvolle CNC-bewerkte plint van de T1 bevat ...

Lees meer

Binnen 2 tot 6 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 499,00

Omschrijving
T1 BT

Pro-JectAudiofiele draaitafel op instapniveau

Ingebouwde bluetooth zender & phonotrap - Made in Europe

De stijlvolle CNC-bewerkte plint van de T1 bevat geen plastic onderdelen en is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat er geen holle ruimtes binnenin zijn, waardoor ongewenste trillingen binnen het chassis worden vermeden. Het glasplateau, dat deze filosofie in het ontwerp doorvoert, is ook een zwaar, resonantievrij ontwerp. Tot slot zorgen ook de speciaal gekozen voetjes voor een goede isolatie van de T1 tegen omgevingsvibraties rond uw hifi-installatie. In de T1 drijft de motor een riemsysteem aan, bevestigd aan een nieuw ontworpen subplaat, die gemonteerd is in een ultra-precisie 0,001 mm hoofdlager met een as van gehard staal en een messing bus - net als onze Essential III draaitafels. De nieuwe tonearm heeft een effectieve lengte van 8,6 inch. Deze toonarm uit één stuk aluminium heeft ook lage-frictie lagers voor absolute nauwkeurigheid in gebruik. De T1 wordt geleverd met een vooringesteld Ortofon OM 5E Moving Magnet element en is direct uit de doos klaar voor gebruik. Ook super afgeschermde, semi-symmetrische, lage-capaciteit Pro-Ject phonokabels worden meegeleverd.

Bovenop het basismodel beschikt de T1 BT over een ingebouwde phonotrap en een Bluetooth-zender voor draadloze muziekstreaming naar uw favoriete Bluetooth-luidsprekers en koptelefoons.

Pro-Ject

 

Beknopte specificaties

Type Product Platenspeler
Snelheid 33,45 (handmatige snelheidsverandering)
Aandrijving Riemaandrijving
Signaal naar ruis 65dB
Toonarm 8,6 ”aluminium
Effectieve armlengte 218,5 mm
Overhang 22,0 mm
Effectieve toonarmmassa 8,0 g
Contragewicht voor massa 5 - 10 g (voorgemonteerd)
Uitgangen RCA-lijn, RCA Phono, Bluetooth
Energieverbruik 3 Watt max
Afmetingen 415x100x335 mm (BxHxD)
Gewicht 3,8 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours