Debut Carbon Evo

De Evolutie De Debut Carbon EVO richt zich op de kernaspecten die een draaitafel geweldig laten klinken. Technisch correct ontwerp - vakkundig vakman...

Lees meer

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 599,00

Omschrijving
Debut Carbon Evo

Pro-JectDe Evolutie
De Debut Carbon EVO richt zich op de kernaspecten die een draaitafel geweldig laten klinken. Technisch correct ontwerp - vakkundig vakmanschap - handgemaakt in de EU. Deze platenspeler is gebouwd om een leven lang mee te gaan!

Herontworpen motorophanging
We hebben onze technologie en ervaring uit het verleden gebruikt om dempingstechnieken van highend draaitafels in te passen in de Debut Carbon EVO. Door te kijken naar meer geavanceerde TPE-demping en highmass sandwichconstructies zijn we erin geslaagd een nieuwe motor- en ophangingsoplossing voor de Debut Carbon EVO te ontwikkelen.

Altijd de perfecte standaard
Onze nieuwe Debut Carbon EVO ziet er niet alleen geweldig uit - hij staat ook altijd perfect waterpas. Hij maakt gebruik van 3 in hoogte verstelbare heavy-duty metalen voetjes voor een vlakke plaatsing op elk oppervlak.

Pro-JectGecontroleerde afspeelsnelheden
De afspeelsnelheid wordt niet alleen moeiteloos veranderd met een druk op de knop, maar ook elektronisch geregeld met de grootste precisie, wat resulteert in de meest nauwkeurige en stabiele snelheden.

Gedempt van binnenuit
Ons vorige metalen plateau was al zwaarder dan welk ander plateau dan ook op de markt, maar metalen plateaus hebben van nature een nadeel: resonantie.

Pro-JectOnze TPE-technologie (thermoplastisch elastomeer) helpt nu om de resonantie volledig te dempen en verhoogt ook het gewicht tot 1,7 kg. Omdat de TPE aan de binnenkant van de rand van het plateau is gemonteerd, zal de bewegende energie ook een vliegwieleffect creëren. Het resultaat is een nog stillere en ruisarmere werking met minder wow en flutter.

Strakke look & nieuwe kleuren
Je vindt geen knoppen, schakelaars of opdrukken op de sokkel om de luxe esthetiek te waarborgen. De schakelaar voor de snelheidsregeling is verplaatst naar de onderkant van de sokkel, om de cleane look te behouden waar de Debut bekend om staat.

De Debut Carbon EVO is niet alleen tijdloos door de traditionele hoogglans zwarte, witte en rode afwerkingen of ons legendarische walnootfineer van echt hout. Geheel nieuw, uniek en trendsettend zijn de prachtig gerealiseerde satijnen signature-afwerkingen in 5 verschillende variaties.

Pro-JectOrtofon 2M Rood
Moving-Magnet Cartridge
2M Red is een all-purpose cartridge die een open, dynamisch geluid levert met een vleugje warmte.

 

Pro-Ject

 

 

Beknopte specificaties

Type Product Platenspeler
Nominale snelheden 33/45 tpm.
Signaal naar ruis 68dB
Effectieve toonarmmassa 6 g
Effectieve toonarmlengte 8,6 "(218,5 mm)
Overhang 18,5 mm
Energieverbruik 4 W / 0 W in stand-by
Afmetingen (bxhxd) 415 x 118 x 320 mm, stofkap open 415 x 365 x 405 mm
Gewicht 5,6 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours