Poulissen opent demonstratieruimte voor Custom Install

CI afdeling Poulissen

Poulissen opent demonstratieruimte voor inbouwluidsprekers

Poulissen presenteert met trots haar nieuwe Custom Install demonstratieruimte met een indrukwekkend aanbod aan inbouwluidsprekers en apparatuur. Gelet op de toenemende vraag naar Custom Install vindt Poulissen het belangrijk ook op dit vlak onderscheidend te zijn en een optimale beleving aan haar bezoekers te bieden.

In deze unieke demonstratieruimte zijn op vernieuwende en overzichtelijke wijze een reeks inbouwluidsprekers van de bekende Engelse luidsprekerfabrikanten Bowers & Wilkins, KEF, Monitor Audio en het Deense merk Bang & Olufsen ondergebracht.

Alle luidsprekers zijn demonstratieklaar aangesloten en daardoor direct met elkaar te vergelijken. De kast waarin onder meer de versterkers en de streamingapparatuur staan opgesteld, is bewust zichtbaar gehouden. Op een grote flatscreen worden alle bedieningshandelingen, die normaal op de tablet plaatsvinden, zichtbaar gemaakt. De gebruiksvriendelijkheid van de bediening kan zo zelf worden beleefd.

Naast het luisteren naar kwalitatief hoogwaardig geluid is in de demonstratieruimte te zien hoe luidsprekers bijna onzichtbaar in het interieur kunnen worden weggewerkt. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden; loop eens binnen of maak een luisterafspraak om zelf het mooiste geluid te ervaren.

Custom Installs bij Poulissen Audio Video Center